Intern linkbuilding

Interne links er links, der peger på andre sider på samme domæne, som linket er fundet på. Et eksempel kunne være at vi på denne side ønskede at linke til vores SEO-ydelse, og dermed tilføjede følgende link:

<a href="https://www.kreer.dk/hvad-er-seo/">SEO</a>

Intern linkbuilding er ikke en lige så vigtig ranking faktor som traditionel linkbuilding, men du kommer stadig rigtig langt ved at have opsat korrekte interne links.

Ankertekst

Ankerteksten i dit interne link er ikke helt uden betydning. Det er derfor vigtigt at du laver linket på et ord som giver mening for den side brugeren og søgemaskinen rammer ind på.

Dette kan være meget effektivt, hvis du forsøger at rangere i Google på et bestemt søgeord, med en udvalgt landingsside, men du har en anden side der rangerer højere end den ønskede. Her kan du med fordel gå ind på den side der rangerer højere, og tilføje et internt link til den ønskede side, med dit udvalgte søgeord. Dette indikerer overfor søgemaskinerne, at der er mere information at hente om det pågældende søgeord på den side der linkes til.

Hvorfor er interne links vigtigt?

Der er specielt 3 grunde til at interne links er vigtige nemlig:

  1. Det øger brugervenligheden, da det bliver nemmere at navigerer på hjemmesiden
  2. Interne links hjælper med at skabe et hierarki på siden
  3. De fordeler linkværdien rundt på siden