M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Content marketing

Hvad er content marketing?

Content marketing er modtagerorienteret marketingindhold, som har til formål at tiltrække organisk trafik til din hjemmeside eller webshop. Content, eller indhold, består af alt fra tekst og billeder til videoer, blogs, spil eller andet indhold, som engagerer dine besøgende. Enhver landingsside på din hjemmeside bør have fyldestgørende og relevant information, CTA’s, en god linkstruktur, kategoritekster, shoppingguides, spændende infographics mm. således, at dine besøgende nemt kan navigere og hurtigt finde den information de søger. Content er et utroligt vigtigt udgangspunkt for onpage SEO og i mange tilfælde kan en ny markedsføringsstrategi centreret omkring content rykke betragteligt ved dine placeringer i søgemaskinerne.

Hvordan vi skaber content

Hos Kreer er du i trygge hænder. Lad os analysere din hjemmesides tekniske helbred og din konkurrentsituation i søgemaskinerne, så vi kan fokusere på, at øge din organiske trafik. En hjemmeside eller webshop med tyndt indhold er blot et skelet og vil sjældent rangere godt i Google. I stedet skaber vi en content marketingsstrategi, som indeholder præcise retningslinjer for den videre proces. Ud fra dine ønsker skaber vi indlevende og professionel tekstforfatning til enhver type side og garanterer disses absolut højeste SEO-venlighed. Vi ved også hvad der skal til for, at engagere dine besøgende, hvor der bør linkes internt og eksternt, samt hvilke visuelle hjælpemidler du bør benytte på din hjemmeside med udgangspunkt i din branche og hvad dine konkurrenter gør.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Blogging

Blogging er et hot topic, når man taler om content – og med rette. Blogs er nemlig et effektivt værktøj til, at skabe indhold på din side og kan nå ud til mange potentielle målgrupper via variationer af emner. Samtidig er blogging en god måde kontinuerligt at ramme nye søgeord, vise din ekspertise og vise, at du er med på beatet ift. hvad der rører sig i branchen.

DIY content

Vil du gerne stå for, at skabe dit eget content? Det er sejt. Lad os blot hjælpe dig, at udarbejde en plan. Dit indhold bør struktureres, udgives og vedligeholdes løbende. Yderligere bør dine søgeord analyseres så du rammer din ønskede målgruppe. Giv os blot et kald og kom godt i gang selv.