Fritlægning af billeder

Det kan være lidt af en opgave at fritlægge et billede, så det performer og sælger godt på din webshop. Vi har mange års erfaring med fritlægning af billeder og kan til få penge, hjælpe dig med at få din hjemmeside til at fremstå top professionel.

Få dine billeder fritlagte

Fritlagte billeder konverterer bedre og øger opmærksomheden på det produkt, som du skal sælge. Vil du høre mere om vores produkter og vores priser på fritlægning af billeder, så skriv til os på hej@kreer.dk eller ved brug af kontaktformularen.

  Få fritlagt alle dine produktbilleder

  Produktbilleder der er perfekt fritlagte konverterer bedre, da de øger opmærksomheden på netop produktet. Fritlagte billeder gør det desuden lettere for de besøgende at danne sig et overskueligt overblik over hvad du tilbyder din hjemmeside eller webshop.

  Vi tilbyder at fritlægge alle dine billeder til den nette sum af 5,95 kr. ekskl moms per billede (se vores pristabel nedenfor). Et billede siger mere end 1000 ord, og det er derfor  vigtigt at det du forsøger at sælge fremstår 100% professionelt og lækkert.

  Vores grafikere har fritlagt flere tusinde produkt- og stemningsbilleder og har helt styr på de programmer der skal bruges, for at få dine billeder til at sælge endnu mere. De gør præcis de ting der skal til, for at dit billede fremstår 100% skarpt, med en ren baggrund. Du kan derfor trygt læne dig tilbage, og vente mens vi udfører arbejdet. Dette betyder også at vi kan fritlægge selv de sværeste billeder for dig, hvor du måske ikke har sørget for at tage produktbillede med en ensartet farve, eller hvor der af andre årsager kan være komplikationer.

  Sådan fungerer fritlægningsprocessen

  Processen er ret simpel, da det ikke kræver adgang til nogle systemer. Det eneste vi skal bruge fra dig er en ZIP-fil med de billeder du ønsker at få fritlagte. Herefter går vores grafikere igang med at fritlægge billederne. Når alle billederne er blevet fritlagt, vil du modtage en ZIP-fil med de nye billeder. Hvis du har brug for at få leveret billederne i et andet format, end i en ZIP-fil er det ikke noget problem. Billederne vil være optimeret til web og i formatet PNG som er det bedste til billeder med gennemsigtig baggrund.

  Hvis du ønsker at vi tilføjer en baggrund til billedet, så det ikke kommer med en gennemsigtig baggrund, vil formatet være JPG. Billederne kan desuden leveres i en specifik størrelse, hvis du ønsker dette. Det kan være med til at øge dine produkters placeringer i Google, da det vil resultere i en hurtigere landingsside. Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse billederne bør have på din hjemmeside, for at de er hurtigst uden at gå ned i kvalitet og ende op med pixelerede billeder, hjælper vi gerne med at identificere dette.

  100% tilfredshedsgaranti eller pengene tilbage

  Vi er sikre på at vores resultater med dine billeder, lever helt op til dine forventninger. Hvis det ikke er tilfældet, laver vi de tilpasninger til billederne du kommer med. Hvis vi stadig ikke har ramt plet anden gang modtager du ikke en faktura fra os. Du kan naturligvis ikke bruge de billeder vi har beskåret for dig, hvis det er tilfældet, men derimod finde en ny til at beskære dem for dig. Der er altså ingen risiko ved at få dine billeder fritlagte hos os!

  Priser på fritlægning af billeder

  Vores priser på fritlægning af billeder er inddelt i kategorier, alt efter hvor mange billeder du har brug for at få fritlagt. Du kan altså spare en helt del penge, ved at få fritlagt flere af gangen. Du kan desuden også købe en større fritlægningspakke, og bruge de sidste klip senere hen, efterhånden som du får brug for flere fritlægninger. Priserne er per billede og ekskl. moms.

  1-50 billeder: 13,95 kr.
  51-100 billeder: 10,95 kr.
  101-200 billeder: 7,55 kr.
  201-300 billeder: 6,95 kr.
  300+ billeder: 5,95 kr.