M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Professionel hjemmeside

Har du brug for ny hjemmeside?

Vi lever i den digitale tidsalder og det stiller krav til din synlighed på nettet som erhvervsdrivende. Din hjemmeside, webshop eller blog bør udstråle hvem du/i er, hvad i kan og hvor i er på vej hen. Små startup-virksomheder nedprioriterer ofte vigtigheden af, at have en professionelt udformet hjemmeside og det er en dum fejl. I stedet bør du se din hjemmeside som din mulighed for, at fortælle historien om din virksomhed – på dine præmisser. Sørg for at alliere dig med en hjemmesideudvikler, som kan overskue grundige konkurrent-, UX- og designanalyser, så din hjemmeside bliver en succes. Tal proces, krav, forventninger og finanser grundigt igennem inden påbegyndelse af arbejdet, så i sikrer at i forstår hinanden og kommer godt i mål. Slutteligt bør du altid medtænke SEO i dit hjemmesidebudget. 

Sådan gør vi

Hos Kreer skaber vi professionelle og unikke hjemmesider, webshops og blogs for små og mellemstore virksomheder, samt private. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af webudvikling hos Kreer og kan således garantere toptunede SEO-venlige hjemmesider der konverterer, samt tager sig godt ud i søgemaskinerne. På den måde, kan din nye hjemmeside genererer organisk trafik og omsætning hurtigt. Fordi vi er specialister i SEO, vil vi i langt de fleste tilfælde tage en snak omkring dine muligheder for, at komme til at rangere godt i Google efter endt hjemmesideprojekt. En hjemmeside fra Kreer vil altid tage udgangspunkt i nyeste designtrends, samt UX- og konkurrent-analyser. Derudover anser vi webudvikling som et direkte samarbejde med dig og forventer engagement og løbende kontakt mellem begge parter.

Har du allerede en hjemmeside?

Optimering af hjemmeside

Det er vigtigt at man vedligeholder sin hjemmeside teknisk. Vi tjekker teknikken bag din hjemmeside og sikrer, at alt spiller. Tekniske fejl og mangler kan betyde, at du falder i søgemaskinerne og at dine kunder oplever problemer på din side.

Redesign af hjemmeside

Vi giver dit digitale ansigt udadtil et løft. Din side bør altid fremstå moderne, stilfuld og indbydende, så dine kunder synes det er rart at besøge den. Vi skifter dit CMS og sørger for, at overgangen til den nye side forløber så glat og effektivt som muligt.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!

CMS skifte

Når man skifter CMS, eller ændrer i URL-strukturen, er det vigtigt, at man har tungen lige i munden. Mange virksomheder mister store andele af deres organiske trafik netop ved et sådanne skifte. Dette bl.a. fordi de gamle URL’er ofte ikke bliver sendt med videre og værdien derfor går tabt. Det kan også være fordi, diverse meta-tags ikke kommer med over i det nye CMS. Hos Kreer kender vi faldgruberne og har stor erfaring med proceduren. Du kan derfor trygt over dit CMS-skifte til os.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!