Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til os på +45 42 42 78 26

Har du brug for en ny professionel hjemmeside?

Vi kan hjælpe dig med at føre din geniale idé ud i livet – Og vi går aldrig på kompromis med vores løsninger. Hos Kreer skaber vi hver dag smukke hjemmesider for vores kunder. Vi lægger mange kræfter i hvert design som altid er unikt og målrettet vores kunders specifikke behov, ønsker og segment. Ring eller skriv til os og lad os komme med vores bud på hvad vi vil anbefale dig og din virksomhed. Det er helt gratis og uforpligtende.

Redesign af nuværende hjemmeside eller CMS-skift?

Hvad enten du er på udkig efter et redesign af din nuværende løsning, skifte af CMS, eller en helt ny hjemmeside-løsning kan vi hjælpe.

Fælles for alle vores løsninger er at vi aldrig går på kompromis da vi ved, at før du får noget ud af din hjemmeside rent økonomisk kræver det at hjemmesiden konverterer samt tager sig godt ud i søgemaskinerne, så den kan generere besøgende.

 

Vælg den rigtige hjemmeside leverandør

Det kan være svært at vælge den rigtige leverandør til ens nye hjemmeside. Vi har derfor lavet en liste over ting som man bør være opmærksom på inden man laver en aftale med et bureau.

 

1. Valg af CMS

Listen af content management systemer er lang, ja nærmest uendelig, det kan derfor være svært at gennemskue hvilket man skal vælge til sin løsning. Som regel bør man vælge et stort CMS som mange kan udvikle til, hvis ens leverandør lukker, eller man vælger at opsige samarbejdet. Derudover bør man vælge et CMS der tillader at man kan få tingene helt som man gerne vil have det. CMS som fx Shopify eller Wix tillader ikke dette, og har sine begrænsninger både i forhold til SEO men også i forhold til funktionalitet og hastighed på ens hjemmeside. Vi anbefaler to CMS til vores kunder, nemlig WordPress og Magento.

WordPress står for næsten 20% af alle hjemmesider, og er det største CMS i verdenen. WordPress startede som et CMS som kun kunne håndtere blogs, men kan nu bruges til både webshops samt informations hjemmesider. WordPress giver en frihed til 100% selv at bestemme over funktionalitet og design. Vores WordPress løsninger er altid 100% custom made, så vi undgår unødvendig kode, og dermed opnår en hurtigere hjemmeside i sidste ende.

Magento er den største spiller når det kommer til rene webshop løsninger. Magento er dog unødvendigt langsomt og uoverskueligt til mindre shops med under 5000 produkter – her er WordPress klart at anbefale.

 

2. Ejerskab

Når man skal shoppe hjemmesider skal man være opmærksom på hvem ejeren af den nye hjemmeside bliver. Her er det specielt abonnementsløsninger man skal tjekke godt igennem. Prisen kan virke meget lav og attraktiv, dette skyldes dog ofte at man ender med at “lease” en hjemmeside hos udbyderen, som dermed ejer din nye hjemmeside. Du kan dog som regel købe dig til ejerskabet, imod en større sum. Vi anbefaler naturligvis at man altid er ejer af sin hjemmeside, så man kan skifte leverandør, og have 100% kontrol over sine aktiver.

 

3. SEO

Det er rigtig vigtigt at din hjemmeside leverandør har den nødvendige viden indenfor SEO, ellers vil din hjemmeside sandsynligvis aldrig blive fundet i Google og de andre søgemaskiner. Her er specielt hastighed, intern linkstruktur, redirects og generel on-page optimering vigtigt.

Process

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Markedsanalyse

Alle vores hjemmesideprojekter bliver indledt med en grundig markedsanalyse, så vi ved hvilke søgeord vi skal optimere imod, og hvem din målgruppe er. På den måde sikrer vi os at designet rammer plet første gang.

Design

Brugerens interaktion på siden samt forståelse af sidens elementer, er vigtigt for hvorvidt en side genererer leads & salg. Det er samtidig bevist at sidens pogo sticking (alá afvisningsprocent) spiller en afgørende rolle for ens placering i Google, og her er design og brugervenlighed en vigtig faktor.

Udvikling & finish

Da man ønsker en loadhastighed på under 1 sekund, en kildekode som består af primært af læsbar tekst frem for HTML kode, samt fuld kontrol over hvilke filer der bliver kaldt, bruger vi altid custom made WordPress temaer – lavet specielt til dig!

Kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.