Ny hjemmeside

Der stilles i dag stadigt større krav til din synlighed på nettet som erhvervsdrivende. En hjemmeside, webshop eller blog skal udstråle virksomhedens særlige kompetencer, kvalifikationer og intentioner. Vi skaber professionelt udformede hjemmesider som er køreklar til Google og målrettet din specifikke branche.

Lille


5995/DKK

Lækkert responsivt design
5 undersider
Guides til vedligeholdelse
SEO parat hjemmeside
Kontaktformular
Cookie & Privatlivs håndtering
Ingen binding

Bestil

Mellem


9995/DKK

Lækkert responsivt design
20 undersider
Guides til vedligeholdelse
SEO parat hjemmeside
Kontaktformular
Cookie & Privatlivs håndtering
Ingen binding

Bestil

Månedlig betaling


fra 275/DKK

Er du ny iværksætter? Og er startup-udgifterne overvældende? Fortvivl ikke, du kan stadig skubbe din forretning i gang med en ny professionel hjemmeside, mens du afbetaler 12, 18 eller 24 måneder.

Bestil

Mobilvenligt design

Størstedelen af de besøgende kommer fra mobil

Da størstedelen af de søgninger der bliver foretaget er fra mobilen,
er det vigtigt at dit design er responsivt og konverterer godt
på alle platforme.

Billig hjemmeside
SEO rapport

Lynhurtig hjemmeside

Hastigheden er altafgørende

Hvis din side er mere end 3 sekunder om at blive hentet,
er over 50% af dine besøgende allerede væk fra siden igen.
Alle vores hjemmesider loader på under 2 sekund.

Gratis søgeordsanalyse

Ram de rigtige keywords

Når du køber en hjemmeside hos os,
udfører vi en grundig søgeordsanalyse,
så vi sikrer at du rammer de rigtige søgeord.

Søgeordsanalyse

Få et gratis designforslag

Vi er sikre på at du vil elske vores designforslag. Derfor tilbyder vi lige nu, et gratis og uforpligtende udkast til din nye hjemmeside.

Hvad koster en ny hjemmeside?

En ny hjemmeside kan koste lige fra 500 kr. til flere hundrede tusinde. Det er svarer til at spørge, hvad koster en bil? Det afhænger af, hvad din hjemmeside skal kunne, om det er et simpelt online visitkort, eller en større webshop løsning med flere tusinde produkter. Vores timepriser på webudvikling ligger på 600,- ekskl. moms. Vi er dog ikke bange for at give en fast pris på hele din nye hjemmeside.

Hvordan vælger jeg det rigtige webbureau?

Det kan være svært at vælge det helt rigtige webbureau, og det handler i stor grad om dine ambitioner og dit budget. Du bør indhente tilbud eller designforslag fra flere webbureauer, før du beslutter dig. Du kan med fordel tage et kig på webbureauernes referencer, hvor du kan få en idé om deres designstil.

Hvad er konverteringsoptimering?

Konvertingsoptimering handler om at skabe mere salg på din hjemmeside eller webshop. I praksis betyder det, at din hjemmeside skal have korrekt udførte CTAs, let tilgængelige kontakt- eller købsformularer og skarpe informationsformuleringer, som konverterer dine besøgende til kunder hurtigst muligt. Konverteringsoptimering hænger uløseligt sammen med optimering af din hjemmesides brugervenlighed (UX) og du bør løbende sørge for, at få tjekket at din hjemmeside lever op til de nyeste standarder indenfor disse emner.

Hvor vigtigt er et responsivt design?

Det er utroligt vigtigt at dit design er responsivt i dag. Et responsivt design betyder, at dine kunder kan tilgå din hjemmeside eller webshops tjenester via andre enheder end clot computeren – fx mobil og tablet.

Undersøgelser viser, at over 75 procent af alle søgninger forgår via mobil. Så har du ikke allerede et velfungerende responsivt design betyder, det at du går glip af alle de salg, som foregår via fx mobil. Faktisk kan du anskue mobilmarkedet, som om du får et helt nyt segment og marked hvorpå du kan tjene flere penge. Test allerede i dag din hjemmesides mobilvenlighed via Google mobile test eller giv os et kald så hjælper vi dig videre.

Kan i optimere en eksisterende hjemmeside?

Ja det kan du tro.

Vi udfører professionelle optimeringer og redesigns af eksisterende hjemmesider, webshops og blogs. Ved processer som disse har vi altid fokus på SEO-venlighed, UX og konvertering. På den måde, kan din nye hjemmeside generere organisk trafik og omsætning hurtigt efter endt optimering eller redesign.

Vi gennemgår din side fra A-Å og kommer med vores forslag til optimeringer. Ud fra disse forslag laver vi et gratis og uforpligtende tilbud som du kan vælge, at sige ja eller nej til. Vi tager altid udgangspunkt i din og din virksomheds situation, samt målsætninger for fremtiden.

Hvilke omkostninger er der ved at få lavet en ny hjemmeside?

Hos Kreer er der ikke flere omkostninger ved, at få lavet en ny hjemmeside. Når hjemmesiden er betalt, er der altså ikke nogen løbende betaling. Vi guider dig til køb af webhotel, domæne og betalingsløsning (hvis der er tale om en webshop). Det betyder samtidigt at du, hos os, har 100% ejerskab over hjemmeside såvel som domænet.

Kan i skifte mit CMS?

Ja det kan du tro.

Når man skifter CMS, eller ændrer i URL-strukturen, er det vigtigt, at man har tungen lige i munden. Mange virksomheder mister store andele af deres organiske trafik netop ved et sådanne skifte. Dette bl.a. fordi de gamle URL’er ofte ikke bliver sendt med videre og værdien derfor går tabt. Det kan også være fordi, diverse meta-tags ikke kommer med over i det nye CMS. Hos Kreer kender vi faldgruberne og har stor erfaring med proceduren. Du kan derfor trygt over dit CMS-skifte til os.

Er hastigheden på min hjemmeside vigtig?

Ja du kan miste mange penge hvis din hjemmeside loader langsomt.

Nyere undersøgelser har vist, at over 53 procent af besøgende giver op hvis en hjemmeside performer langsommere end 3 sekunder. Din hjemmesides hastighed er derfor altafgørende for brugeroplevelsen og dermed dens konverteringsevner. Hastighedsoptimering er den allerførste faktor vi kigger på ved enhver ny kundes hjemmeside. Du kan allerede nu tjekke din hjemmesides hastighed med to effektive værktøjer. Gå til tools.pingdom.comgtmetrix.com eller kontakt os for personlig hjælp.

Hvad dækker UX og brugervenlighed over?

Brugevenlighed og brugeroplevelse (UX) er hot topics indenfor website branchen i dag. Grundlæggende går disse discipliner ud på, at gennemtænke hvad dine besøgende på hjemmesiden har brug for og hvordan de klikker, navigerer og tænker. Brugervenlighed og UX er vigtigt for, at din hjemmeside eller webshop konverterer – altså at dine besøgende køber dit produkt eller din service. Få udarbejdet en professionel analyse hos os og lad os hjælpe dig til bedre omsætning. Generelt er denne process meget individuel fra kunde til kunde, men vi kigger typisk på er din hjemmesides flow, design, CTAs, samt at dine købs- og kontaktformularer fungerer på den bedst mulige måde.

Hvad er schema markup?

Schema markup er en praksis som hjælper søgemaskinerne til bedre, at kunne afkode din hjemmeside og forstå hvad den handler om. Mangel på Schema markup eller forkert opsætning kan betyde, at din hjemmeside ikke opnår sit fulde potentiale og at du mister salg. Yderligere kan Schema bruges til, at få vist rich snippets i SERP, som øger din hjemmeside eller webshops clickrate.