Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til os på +45 42 42 78 26

HTTP-status

Hvad kan jeg bruge dette værktøj til?

Kreers HTTPStatus værktøj kan bruges til hurtigt og smertefrit at tjekke om siderne på din hjemmeside udnytter sit fulde potentiale. Det er vigtigt at alle mulige versioner (http, https, www, non-www mm.) peger på den samme version – dette sørger dette værktøj naturligvis for at tjekke, og alt du skal gøre er derfor bare at indtaste den ønskede URL.

Til hvert scan du udfører kommer der en lille beskrivelse som fortæller om du overfører den fulde værdi eller ej.

Hvis du foretager ændringer bør du køre en scanning vha. værktøjet igen, for at se om ændringen er korrekt.

 

Hvorfor bør du have styr på dine redirects?

De forskellige versioner (http, https, http://www og https://www) anses alle som selvstændige domæner med deres egen værdi. Hvis du ikke sørger for at sende denne værdi det samme sted hen, til den version du har valgt som den primære, vil du potentielt opleve en række problemer.

Disse kan være:

  • Duplikeret indhold – Google og de andre søgemaskiner behandler som sagt de forskellige versioner som deres eget selvstændige domæne. Dette resulterer i at det samme indhold optræder på flere sider på nettet, hvilket søgemaskinerne ikke ønsker at vise til deres besøgende.
  • Dårligere placeringer – Du vil, hvis du ikke samler værdien på et sted, gå glip af en masse forbedringer af dine placeringer i søgemaskinerne.
  • Usikre sider – Ved at lade brugeren bestemme hvilken version af din side de vil besøge kan du potentielt servere usikre sider til dine besøgende i form af http.