SEO Priser: Hvad koster SEO?

Det første folk spørger om, når de ringer til os, er forståeligt nok: Hvad koster SEO? Det korte svar er fra 800 kr. om måneden. Svaret afhænger dog af en række parametre, som vi ønsker at få svar på først, så vi sikrer os, at du også når godt og sikkert i mål, og tjener vores SEO-ydelse ind hurtigst muligt.

Vi har derfor ofte brug for at vide:

 1. Hvad er dit budget?
 2. Hvad er dine ambitioner?
 3. Og I hvilken branche ønsker du et rangere bedre?
 4. Hvor meget ønsker du selv at lave?

Vores SEO pris afhænger som sådan ikke af ovenstående spørgsmål. Vi ønsker dog dig ikke at give dig et tilbud, vi ikke kan stå inde for, da vi ønsker at din investering i SEO, kan betale sig hjem inden for en overskuelig fremtid. Netop derfor er disse punkter vigtige at få fastlagt og forventningsafstemt inden et SEO-samarbejde igangsættes.

Som udgangspunkt er vores priser på SEO dog kun 800 kr. ekskl. moms. Vores priser på webudvikling ligger desuden kun på 600 kr. ekskl. moms. Vores SEO priser er dermed faste og det er i teorien muligt at købe en time eller to. Vi arbejder dog oftest ud fra SEO pakker, da dette har vist sig at være mest effektivt. Her får du som kunde, en klar handlingsplan der matcher dine ambitioner og forventninger og hvor vi løber den ekstra mil der skal til, for at få dig godt i mål.

Hvis du ønsker en skrædder syet plan, for hvordan din hjemmeside kommer til tops i Google, så scroll ned på denne side og udfyld kontaktformularen.

Få SEO på abonnement uden binding

Oftest vil SEO foregå på abonnement. Dette skyldes primært at det ser unaturligt ud i Googles øjne, hvis der bliver tilføjet 100 nye indgående links fra den ene måned til den anden. Det er vigtigt at der hver måned bliver tilføjet nye links til din hjemmeside, så Google finder din hjemmeside relevant og populær. Onpage SEO kan vi derimod sagtens udføre i første måned, og vil som oftest være en engangsydelse.

Det gode ved vores linkbuilding abonnement er naturligvis først og fremmest vores links. Vores links bidrager til at styrke din hjemmesides autoritet i Google, og derigennem øge dens placeringer på de ønskede søgeord. Derudover har vi ingen binding på vores SEO-ydelse da, vi ikke ønsker at binde kunder, som ikke længere ønsker vores hjælp, og vi ved samtidigt at vores SEO-arbejde virker så godt, at du ikke ønsker at opsige 🙂 Vi fjerner naturligvis ikke, de links vi laver til din hjemmeside efter endt samarbejde.

Kan SEO betale sig?

SEO priser

SEO kan stort set altid betale sig. Hvor hurtigt SEO-arbejdet kan betale sig handler dog i stor grad om hvilke søgeord vi vælger at fokusere på, dine nuværende placeringer i Google samt dit budget. Det er ikke unormalt at der kan gå 3-12 måneder (og nogle gange længere tid) før din investering i SEO er tjent ind igen.

Det gode ved SEO-arbejde er, at det arbejde man ligger i det ikke forsvinder, når du stopper med at betale for SEO. Det er altså en bæredygtig måde at skaffe kliks og konverteringer til din hjemmeside eller webshop, og en måde hvorpå klikprisen over tid oftest vil blive langt lavere end ved brug af fx Google Ads eller Facebook Ads.

SEO og Ads går dog fint hånd i hånd, da du med betalte Ads vil se resultater med det samme, og få en masse brugbar data at arbejde ud fra på hjemmesiden og i SEO arbejdet. Ulempen er at du, hvis du vælger kun at fokusere på Ads, altid skal betale for dine kliks, hvor du med SEO får ‘gratis’ kliks.

Stopper SEO udbetalingen aldrig?

Som udgangspunkt kan du stoppe og starte dit SEO-abonnement som du ønsker. Når du har opnået de ønskede placeringer kan du med fordel vælge nye fokussøgeord, i samarbejde med os, eller skrue ned for dit budget. Vi anbefaler ikke at du stopper dit abonnement helt, da du oftest vil opleve at resultatet af dette er, at du kravler længere ned i Google, på dine hårdt tjente placeringer.

Dette sker oftest da dine konkurrenter (som du netop har stjålet placeringerne fra), begynder at arbejde mere målrettede på at få deres placeringer tilbage igen.

Vores tilgang til SEO arbejdet

Hos Kreer arbejder vi udfra de parametre, som vi allerede kan se at Google prioriterer på de pågældende søgeord. Du får altså SEO baseret på viden fremfor gætværk. Dette gælder for alt vores SEO arbejde, så hvad enten du har behov for flere links til dit website, bedre SEO tekster, tekniske optimeringer eller noget helt fjerde, så får du søgemaskineoptimering baseret på hvad der rent faktisk virker for dine konkurrenter.

Denne metode har dels vist sig at være yderst effektiv og dels at kunne betale sig hjem langt hurtigere end hvis der blot bliver slynget en tilfældig pris over disken.

Kunne du tænke dig at få en smagsprøve på vores tilgang til SEO? Så tager vi meget gerne en snak med dig! Vi elsker at snakke om søgemaskineoptimering og Googles algoritmer og kommer gerne med en analyse af søgeord, så du kan se vores fremgangsmetode – kvit og frit!

SEO Pakker – er det en god idé?

Hvis du er på udkig efter en fast pris på SEO pakker, bør du tænke dig om en ekstra gang. Der er ingen søgeord der er ens og konkurrencen på disse søgeord er mindst ligeså forskellige. SEO pakker har med andre ord, brug for at være lavet specielt til dig, hvis du skal have det maksimale udbytte af en sådan aftale. Det er vigtigt at dem der skal løfte din SEO opgave har sat sit ind i konkurrencen og ikke mindst dine ambitioner, så du kan få en realistisk tidshorisont at forholde dig til, i forbindelse med køb af SEO pakker.

Hvis du køber en SEO pakke der er lavet på forhånd, vil den som regel indeholde en bestemt mængde links per måned. Hvis denne mængde er lavere end de links dine konkurrenter tilegner sig hver måned, vil du med stor sandsynlighed opleve at din hjemmeside ikke rykker sig i Google – og links er blot en af de mere end 200 parametre man skal arbejde med inden for SEO.

SEO pakker kan altså være god idé, men det kræver at den er unikt sammensat til dig.

Hjælp til selvhjælp

Rigtig mange at vores kunder ønsker selv at bidrage til SEO arbejdet. Dette skyldes dels at de ønsker at lære nye ting, og at budgettet ikke helt matcher forventningerne. Dette er dog ikke noget problem hos Kreer.

Vores kunder vælger ofte selv at stå for tekstforfatning, da dette er en post de fleste kan håndtere. Det kan være at du i din virksomhed har en knald dygtig tekstforfatter siddende, eller at du selv godt kan lide at skrive. Med sparring fra os og med hjælp fra vores mange SEO-værktøjer sørger vi i fællesskab for, at SEO-teksterne er helt i top, og i stand til at komme til tops i Google.

Det er heller ikke et problem, hvis i allerede har en udvikler tilknyttet jeres side. Her sender vi blot en to-do liste til webudvikleren, hvorefter han udfører arbejdet på hjemmesiden. Vi kontrollerer naturligvis at arbejdet er udført korrekt efterfølgende, så der ikke opstår komplikationer senere i processen.

Vi tager det sammen med dig som kunde og sørger for at din hjemmeside kommer helt til tops, uden at vores SEO priser tager livet af din virksomhed inden den er kommet igang.

Vi tilbyder dog alt inden for SEO, herunder tekstforfatning, on-page optimering og linkbuilding. Vi ønsker dog at hjælpe vores kunder i mål og derfor oplærer vi jer gerne i at blive dygtige SEO tekstforfattere 🙂

Gennemsigtig søgemaskineoptimering

Som kunde hos Kreer, modtager du hver måned en rapport over hvordan det er gået for din virksomhed i Google den forhenværende måned kontra måneden forinden. Rapporten indeholder en udførlig liste over:

 • Hvilke links vi har skabt til din hjemmeside
 • Dine placeringer
 • Mængden af organisk trafik
 • Antallet af konverteringer/salg

På denne måde har du helt styr på, hvad der bliver lavet, samt hvordan din hjemmeside performer rent organisk.

Konklusion

Det er som sådan ikke svært at give en fast SEO optimering pris, men eftersom målet ikke er at få udført SEO, men derimod at få flere kunder og salg i din butik, så vil det ikke give mening uden videre at slynge et tal ud. Priser på SEO varierer alt efter konkurrence, ambitioner og gør-det-selv lyst/tid. Vores mål er altid at give vores kunder de bedste SEO priser, og samtidigt opnå de bedste resultater.

Vi håber denne guide til SEO optimering priser har givet dig lyst til at høre mere om vores produkter, og høre hvordan vi kan hjælpe dig til flere organiske salg.

Få et uforpligtende tilbud og tjek

Kunne du tænke dig at få et uforpligtende tilbud så udfyld formularen nedenfor. Tilbudet indeholder vores SEO priser samt et tjek af dit potentiale i Google.

  Whitelabel SEO løsning til bureauer

  Er du ejer af et bureau eller en mindre virksomhed og er du på jagt efter et stærkt team med 100% styr på SEO? Mit team og jeg hjælper mange SEO-, web- & tekstbureauer med at få deres kunder til tops i Google. Vi hjælper i forvejen mange af disse bureauer med onpage SEO, linkbuilding, webudvikling samt tekstforfatning, og jeg er sikker på at vi også kan hjælpe dig og dine klienter til tops. Vi ændrer normalt ikke på vores priser i disse aftaler, men er ikke blege for at give en skarp pakkepris.