Ny hjemmeside

Der stilles i dag stadigt større krav til din synlighed på nettet som erhvervsdrivende. En ny hjemmeside, webshop eller blog skal udstråle virksomhedens særlige kompetencer, kvalifikationer og intentioner. Vi skaber professionelt udformede hjemmesider som er køreklar til Google og målrettet din specifikke branche.

Ny hjemmeside

Mobilvenligt webdesign:

Størstedelen af de besøgende kommer fra mobil

Da størstedelen af de søgninger der bliver foretaget er fra mobilen,
er det vigtigt at dit design er responsivt og konverterer godt
på alle platforme.

Når vi i Kreer laver en ny hjemmeside, laver vi det altid ud fra mobile first principperne.

Kontakt os

Lynhurtig hjemmeside:

Hastigheden er altafgørende

Hvis din hjemmeside er mere end 3 sekunder om at blive hentet,
er over 50% af dine besøgende allerede væk fra din hjemmeside igen.
Alle vores hjemmesider loader på under 2 sekund.

SEO rapport

Hvad koster en ny hjemmeside?

Vi kan dog godt afsløre med det samme, at du ikke får en professionel hjemmeside for 3.000 kr. Hvis du ønsker en professionel hjemmeside, der er optimeret til at sælge mere, bør du forvente en minimumspris på 10.000 kr.

Prisen afhænger af, hvad din hjemmeside skal kunne, om det er et simpelt online visitkort, eller en større webshop løsning med flere tusinde produkter. Vores timepriser på webudvikling ligger på 600,- ekskl. moms. Vi er dog ikke bange for at give en fast pris på hele din nye hjemmeside.

Din hjemmeside pris afhænger altså af, hvad din hjemmeside skal indeholde, hvilke funktioner der skal være og hvad du selv kan bidrage med. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, og kommer med en fast projektpris, så du er sikker på at prisen ikke stikker af.

Se nedenstående tabel for priseksempler på tidligere projekter.

Professionel hjemmeside

Informationsside m. enkelte funktioner
10.000 - 25.000 kr.
 • Responsivt webdesign
 • Blog
 • Opsætning af undersider
 • Kontaktformular
 • Integration af Google Maps
 • Opsætning SEO plugins
 • Cookie- & privatlivspolitik inkl. popup
 • Eksempel: hairbyme.dk

Professionel webshop

Lækker salgsparat webshop
20.000 - 75.000 kr.
 • Responsivt webdesign
 • Opsætning af checkout + fragtmodul
 • Oplæring af indsættelse af produkter
 • Opsætning af undersider
 • Kontaktformular
 • Opsætning SEO plugins
 • Cookie- & privatlivspolitik inkl. popup
 • Eksempel: spicebyspice.dk

Vedligeholdelse af hjemmeside & hosting

Som udgangspunkt får du en hjemmeside, som du let kan vedligeholde og styre selv. Vi hjælper dig dog gerne med dette, hvis du er i tvivl om hvordan det gøres eller blot foretrækker at have alt dit fokus på det du er bedst til. Når du bestiller en ny hjemmeside hos os, er vi altid åbne for at inkludere en pris på vedligeholdelse i tilbudet, så du ved hvilke priser på vedligeholdelse du kan forvente.

Hvordan vælger jeg det rigtige webbureau?

Det kan være svært at vælge det helt rigtige webbureau, og det handler i stor grad om dine ambitioner og dit budget. Du bør indhente tilbud eller designforslag fra flere webbureauer, før du beslutter dig. Du kan med fordel tage et kig på webbureauernes referencer, hvor du kan få en idé om deres designstil.

Hvad er konverteringsoptimering?

Konvertingsoptimering handler om at skabe mere salg på din hjemmeside eller webshop. I praksis betyder det, at din hjemmeside skal have korrekt udførte CTAs, let tilgængelige kontakt- og købsformularer og skarpe informationsformuleringer, som konverterer dine besøgende til kunder hurtigst muligt. Konverteringsoptimering hænger uløseligt sammen med optimering af din hjemmesides brugervenlighed (UX) og du bør løbende sørge for, at få tjekket at din hjemmeside lever op til de nyeste standarder indenfor disse emner.

Hvor vigtigt er et responsivt design?

Det er utroligt vigtigt at dit design er responsivt i dag. Et responsivt design betyder, at dine kunder kan tilgå din hjemmeside eller webshops tjenester via andre enheder end clot computeren – fx mobil og tablet.

Undersøgelser viser, at over 75 procent af alle søgninger forgår via mobil. Så har du ikke allerede et velfungerende responsivt design betyder, det at du går glip af alle de salg, som foregår via fx mobil. Faktisk kan du anskue mobilmarkedet, som om du får et helt nyt segment og marked hvorpå du kan tjene flere penge. Test allerede i dag din hjemmesides mobilvenlighed via Google mobile test eller giv os et kald så hjælper vi dig videre.

Kan i optimere en eksisterende hjemmeside?

Ja det kan du tro. Vi kan hjælpe dig med meget mere end en ny hjemmeside.

Vi udfører professionelle optimeringer og redesigns af eksisterende hjemmesider, webshops og blogs. Ved processer som disse har vi altid fokus på SEO-venlighed, UX og konvertering. På den måde, kan din nye hjemmeside generere organisk trafik og omsætning hurtigt efter endt optimering eller redesign.

Vi gennemgår din hjemmeside fra A-Å og kommer med vores forslag til optimeringer. Ud fra disse forslag laver vi et gratis og uforpligtende tilbud som du kan vælge, at sige ja eller nej til. Vi tager altid udgangspunkt i din og din virksomheds situation, samt målsætninger for fremtiden.

Hvilket CMS bruger i til hjemmesider?

Hos Kreer bruger vi primært WordPress, når vi udvikler en ny hjemmeside. WordPress er et rigtig SEO og brugervenligt CMS, som gør at du let selv kan rette i diverse ting. Derudover er du med WordPress CMS fritstillet efter endt samarbejde, og du kan let finde en ny udvikler, hvis behovet skulle opstå, da det ubestridt er verdens største CMS.

WordPress understøtter alt fra firmasider til webshops, og kan tilpasset ligepræcis som du ønsker det.

Kan i hjælpe med tekstforfatning til min nye hjemmeside?

Hvis du har bestilt en ny hjemmeside hos Kreer, er tekstforfatning ikke inkluderet i prisen. Når vi starter med at bygge din hjemmeside, skal vi derfor bruge alle tekster og eventuelle billeder, som du måtte ønske at have på siden. Hvis du ikke har teksterne parat, kan disse tilkøbes hos os for blot 1,25 kr. per ord ekskl. moms.

Hvilke omkostninger er der ved at få lavet en ny hjemmeside?

Hos Kreer er der ikke flere omkostninger ved, at få lavet en ny hjemmeside. Når hjemmesiden er betalt, er der altså ikke nogen løbende betaling. Vi guider dig til køb af webhotel, domæne og betalingsløsning (hvis der er tale om en webshop). Det betyder samtidigt at du, hos os, har 100% ejerskab over hjemmesiden såvel som domænet.

Kan i skifte mit CMS?

Ja det kan du tro.

Når man skifter CMS, eller ændrer i URL-strukturen, er det vigtigt, at man har tungen lige i munden. Mange virksomheder mister store andele af deres organiske trafik netop ved et sådanne skifte. Dette bl.a. fordi de gamle URL’er ofte ikke bliver sendt med videre og værdien derfor går tabt. Det kan også være fordi, diverse meta-tags ikke kommer med over i det nye CMS. Hos Kreer kender vi faldgruberne og har stor erfaring med proceduren. Du kan derfor trygt over dit CMS-skifte til os.

Er hastigheden på en ny hjemmeside vigtig?

Ja du kan miste mange penge hvis din hjemmeside loader langsomt.

Nyere undersøgelser har vist, at over 53 procent af besøgende giver op hvis en hjemmeside performer langsommere end 3 sekunder. Din hjemmesides hastighed er derfor altafgørende for brugeroplevelsen og dermed dens konverteringsevner. Hastighedsoptimering er den allerførste faktor vi kigger på ved enhver ny kundes hjemmeside. Du kan allerede nu selv tjekke din hjemmesides hastighed med to effektive værktøjer, nemlig: tools.pingdom.com og gtmetrix.com. Du er også velkommen til at kontakte os for personlig hjælp.

Hvad dækker UX og brugervenlighed over?

Brugevenlighed og brugeroplevelse (UX) er hot topics indenfor hjemmeside branchen i dag. Grundlæggende går disse discipliner ud på, at gennemtænke hvad dine besøgende på hjemmesiden har brug for og hvordan de klikker, navigerer og tænker. Brugervenlighed og UX er vigtigt for, at din hjemmeside eller webshop konverterer – altså at dine besøgende køber dit produkt eller din service. Få udarbejdet en professionel analyse hos os og lad os hjælpe dig til bedre omsætning. Generelt er denne process meget individuel fra kunde til kunde, men vi kigger typisk på er din hjemmesides flow, design, CTAs, samt at dine købs- og kontaktformularer fungerer på den bedst mulige måde.

Hvad er schema markup?

Schema markup er en praksis som hjælper søgemaskinerne til bedre, at kunne afkode din hjemmeside og forstå hvad den handler om. Mangel på Schema markup eller forkert opsætning kan betyde, at din hjemmeside ikke opnår sit fulde potentiale og at du mister salg. Yderligere kan Schema bruges til, at få vist rich snippets i SERP, som øger din hjemmeside eller webshops clickrate.

Ejer jeg selv min hjemmeside?

Du ejer altid selv 100% af hjemmesiden, når Kreer har udviklet den for dig. Vi hjælper dig med opsætning af e-mails, webhosting og vejledning til hvordan du let selv kan holde siden ved lige, efter endt samarbejde. Hvis du ikke selv ønsker at stå for opdatering af diverse plugins, opsætning af nye undersider eller produkter, så kan vi også godt hjælpe dig med dette. Vores mål er dog at du skal være 100% selv kørende efter endt samarbejde, hvis du ønsker dette.

Kontakt os og hør mere om vores priser på hjemmesider

Som du ved så varierer vores hjemmeside priser, alt efter størrelsen på hjemmesiden. Vi er dog ikke bange for at give en fast projektpris, så du ved præcis hvad prisen på din nye hjemmeside bliver, inden vi går igang med at udvikle på den. Kontakt os på hej@kreer.dk eller +45 42 42 79 26 og få en uforpligtende snak og få den helt rigtige løsning til din nye hjemmeside.

Vidste du at...

Tab af placeringer i Google ved CMS-skifte skyldes ofte forkerte metatags og manglende redirects

Case:

Ny lækker hjemmeside med tøj til de mindste

Sara bestilte og modtog i 2019 en rigtig fin og SEO-venlig shop til hendes børnetøjsunivers, som består af bæredygtige og rene materialer. Shoppen skabte vi i et tæt samarbejde ud fra Saras drømme og altid med udgangspunkt i de designønsker, som Sara brændte for.

Vores samarbejde har været en stor succes og allerede på nuværende tidspunkt er der gang i salget inde på www.miniboheme.dk