M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Optimering af hjemmeside

Har du brug for hjemmeside optimering?

Den digitale udvikling er i konstant bevægelse og det stiller store krav til vedligeholdelsen af din hjemmeside, webshop eller blog. Alt efter hvilken branche du er i, forandrer brugernes forventninger sig ift. fx design og UX. Det er derfor en god idé, at alliere dig med en webudbyder, som holder et vågent øje med tendenserne i din branche og kan komme med løbende optimeringsforslag. Nedprioriter aldrig vigtigheden i, at have en professionelt udformet hjemmeside, men investér i kvalitetsarbejde og et tidsløst design – husk på, at din hjemmeside er dit digitale visitkort. Måske kan det synes uvigtigt for dig, at din hjemmeside er ‘med på beatet’, men for dine kunder kan misligeholdelse betyde, at de vælger en konkurrent istedet dig. Derudover er det vigtigt at vedligeholde en side teknisk, så dine kunder ikke oplever fejl og afbrydelser.

Sådan gør vi

Vi udfører professionelle optimeringer og redesigns af eksisterende hjemmesider, webshops og blogs for små og mellemstore virksomheder, samt private. Ved processer som disse har vi altid fokus på SEO-venlighed, UX og konvertering. På den måde, kan din nye hjemmeside generere organisk trafik og omsætning hurtigt efter endt optimering eller redesign. Vi gennemgår din side fra A-Å og kommer med vores forslag til optimeringer. Ud fra disse forslag laver vi et gratis og uforpligtende tilbud som du kan vælge, at sige ja eller nej til. Vi tager altid udgangspunkt i din og din virksomheds situation, samt målsætninger for fremtiden.

Brug for en ny hjemmeside?

Ny hjemmeside

Vi laver professionelle og moderne hjemmesider, som ser godt ud på både tablet, pc og mobilversionen. Vi har altid fokus på brugervenligheden når vi laver hjemmesider, samt SEO og at siden konverterer. Ring og få et gratis og uforpligtende designtilbud.

Redesign af hjemmeside

Vi giver dit digitale ansigt udadtil et løft. Din side bør altid fremstå moderne, stilfuld og indbydende, så dine kunder synes det er rart at besøge den. Vi skifter dit CMS og sørger for, at overgangen til den nye side forløber så glat og effektivt som muligt.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Konverteringsoptimering

Konvertingsoptimering handler om at skabe mere salg på din hjemmeside eller webshop. I praksis betyder det, at din hjemmeside skal have korrekt udførte CTAs, let tilgængelige kontakt- eller købsformularer og skarpe informationsformuleringer, som konverterer dine besøgende til kunder hurtigst muligt. Konverteringsoptimering hænger uløseligt sammen med optimering af din hjemmesides brugervenlighed (UX) og du bør løbende sørge for at få tjekket at din hjemmeside lever op til de nyeste standarder indenfor disse emner.

Hastighedsoptimering

Loader din hjemmeside langsomt? Det kan du miste mange penge på. Nyere undersøgelser har vist, at over 53 procent af besøgende giver op hvis en hjemmeside performer langsommere end 3 sekunder. Din hjemmesides hastighed er derfor altafgørende for brugeroplevelsen og dermed dens konverteringsevner. Hastighedsoptimering er den allerførste faktor vi kigger på ved enhver ny kundes hjemmeside. Du kan allerede nu tjekke din hjemmesides hastighed med to effektive værkstøjer. Gå til tools.pingdom.com eller gtmetrix.com. Hvis du har brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mobiloptimering

Undersøgelser viser at over 75 procent af alle søgninger forgår via mobil. Så har du ikke allerede et velfungerende responsivt design, bør du allerede i dag komme i gang. Et responsivt design betyder, at dine kunder kan tilgå din hjemmeside eller webshops tjenester fra mobil og tablet. Det betyder, at du faktisk får et helt nyt segment og marked og kan tjene flere penge. Test allerede i dag din hjemmesides mobilvenlighed via Google mobile test.

Brugervenlighed og UX

Brugevenlighed og brugeroplevelse (UX) er hot topics indenfor website branchen i dag. Det er vigtigt for, at din hjemmeside eller webshop konverterer – altså at dine besøgende køber dit produkt eller din service. Få udarbejdet en professionel analyse hos os og lad os hjælpe dig til bedre omsætning. Det vi typisk kigger på er din hjemmesides flow, design, CTAs, samt at dine købs- og kontaktformularer fungerer på den bedst mulige måde.

Schema markup

Schema markup er en praksis som hjælper søgemaskinerne til bedre, at kunne afkode din hjemmeside og forstå hvad den handler om. Mangel på Schema markup eller forkert opsætning kan betyde, at din hjemmeside ikke opnår sit fulde potentiale og at du mister salg. Yderligere kan Schema bruges til, at få vist rich snippets i SERP, som øger din hjemmeside eller webshops clickrate.

Interne links

Formålet med at linke internt er at hjælpe brugerne og søgemaskinerne med at finde rundt på din hjemmeside, samt at sprede værdien og trafikken ud på hele siden. Har du en større hjemmeside eller webshop, bør du have forholdvis mange interne links. Små hjemmesider med mindre autoritet kan derimod ikke bære overvældende meget intern linking – vi anbefaler max 2-3 styks til de allermindste hjemmesidetyper per landingsside. Vi kan hjælpe dig helt i mål med hvor og hvornår der bør linkes internt, samt udføre opgaven for dig. 

Indhold og keywords
Effektive CTAs
Teknisk SEO