Professionel Webshop

Hvis du vil sælge via internettet er det vigtigt, at din webshop udformes og søsættes korrekt. Alt det tekniske skal spille og shoppen skal være toptunet til søgemaskiner som Google. På den måde får du nemlig flest muligt besøgende ind på side, som skal konverteres til kunder. Der stilles i dag stadigt større krav til din synlighed på nettet som erhvervsdrivende. Vi skaber professionelle webshops som er køreklar til Google og som både designanalytisk og brugervenlighedsmæssigt er målrettet din specifikke branche.

Mobilvenligt design

Størstedelen af de besøgende kommer fra mobil

Da størstedelen af de søgninger der bliver foretaget er fra mobilen,
er det vigtigt at dit design er responsivt og konverterer godt
på alle platforme.

Professionel webshop
SEO rapport

Lynhurtig webshop

Hastigheden er altafgørende

Hvis din side er mere end 3 sekunder om at blive hentet,
er over 50% af dine besøgende allerede væk fra siden igen.
Alle vores webshops loader på under 2 sekund.

Gratis søgeordsanalyse

Ram de rigtige keywords

Når du køber en webshop hos os,
udfører vi en grundig søgeordsanalyse,
så vi sikrer at du rammer de rigtige søgeord.

Søgeordsanalyse

Fremgangsmåde

Planlægning

Vi starter med at tage en indledende samtale, om dine behov og forventning, og udarbejder i fællesskab en kravspecifikationer, som uddyber alle de ting, shoppen skal indeholde.

Første udkast

Vores arbejde går i gang. Vi laver et udkast af din webshop, udfra vores første samtale. Her har du muligheden for at komme med feedback på udkastet, og få en idé om hvordan siden kommer til at se ud når den er færdig.

Færdiggørelse & finish

Med udgangspunkt i det første udkast, laver vi de resterende undersider og produkt sider, som der skal til for at din webshop overholder diverse lovgivninger, og er 100% køreklar til at sælge dine produkter.

Overdragelse

Vi overdrager nøglerne til din webshop og sikrer os at du er helt klar til at overtage siden. Du er nu ejer af en Kreer webshop!

Fordele ved en ny professionel webshop

Der er mange fordele ved at få en ny professionel webshop, og det vil, som oftest være givet rigtig godt ud. En professionel webshop vil nemlig, hvis den er opsat korrekt, resultere i flere konverteringer, bedre placeringer i Google og en lynhurtig webshop, som giver dine konkurrenter baghjul. Er din webshop udviklet af Kreer, er det kun din fantasi der sætter grænser for, hvad den skal kunne. Vi laver gerne custom plugins og tilpasser koden, så du bliver 100% tilfreds med din nye webshop.

Woocommerce webshops der konverterer

Det er alfa omega at din webshop konverterer godt. En god konverteringsrate betyder at dine besøgende oftere ender som betalende kunder i din shop. En webshop er ikke meget værd, hvis den ikke kan konvertere sine besøgende til kunder. Vi er med mange hjemmesider på bagen eksperter i hvad der virker og hvad der ikke gør. Dette kommer dig til gode, når vi skal opsætte din hjemmeside.

Er der nogle begrænsninger ved en WooCommerce webshop?

Hjælp til CMS skifte

Har du allerede en webshop i et andet system, men ønsker at prøve kræfter med verdens største CMS, WordPress? Så kan vi naturligvis være behjælpelige med at skifte dit CMS. Det kan være en god idé både ifht. det brugervenlig design, der er i WordPress, da det virkelig er lavet så det er nemt at navigere i, hvilket betyder at du let selv kan håndtere nye ordrer, opsætte nye varer og redigere i dine andre landingssider. Samtidigt har WordPress en lang række SEO mæssige fordele, som kan være med til at gøre, at du sælger mere på din webshop, da din hjemmeside vil have lettere ved at blive fundet i Google.

Vi importerer alle de gamle sider på din nye webshop i Woocommerce og sørger for at alle sider og produkter er opsat korrekt, således at du ikke mister din synlighed i Google.

CMS skifte er en process hvor man skal holde tungen lige i munden, da det potentielt kan betyde, at din webshop ikke længere vil blive fundet i Google, og du dermed mister dit hårde linkbuilding og SEO arbejde. Vi har dog gjort dette nok gange til, at vide præcis hvad der skal til, for at din hjemmeside ikke mister placeringer.

Du får 100% ejerskab over din webshop

Vi er ikke fan af bindinger og du ejer derfor alt indhold på din shop, og er frit stillet til at vælge en ny WordPress udvikler, hvis du mod forventning skulle ønske at skifte samarbejdspartner. En webshop udviklet af Kreer, er altså 100% ejer af dig, og du kan gøre med den ligesom du ønsker. Der er ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder.

Står i for hosting af vores webshop?

Som udgangspunkt ønsker vi ikke at stå for hosting af din webshop. Dette er dels fordi at det vil koste dig mere om måneden end nødvendigt, og at du ikke ønsker at fange vores kunder, på egne servere. Hvis din webudvikler hoster din hjemmeside, vil du ofte have sværere ved at komme videre til en ny. Det ønsker vi ikke. Vi rådgiver dig meget gerne, og hjælper dig med at opsætte det perfekte hosting miljø til din virksomhed, og oplærer dig gerne i hvordan du opretter mails o.l.

Hvis du alligevel ønsker at vi hoster din hjemmeside samt emails så kan vi gøre dette for 200,- ekskl. moms om måneden. Dette inkluderer support, og har ikke indvirkning på at du selv ejer 100% af din nye webshop.

Kan jeg selv rette og opsætte produkter?

Ja! Vi sørger for en grundig oplæring i WooCommerce, så du er fuldt udrustet til at styre din webshop selv. WooCommerce er et meget intuitivt WordPress plugin, som gør det let for dig at administrere din shop. Vi oplærer dig gennem telefon, teamviewer og videoer, i alt det du har behov for at vide, så du er helt klar til selv at varetage og vedligeholde din nye webshop.

Hvad koster en professionel webshop?

Det er svært at prissætte en ny webshop, uden at kende behovet og kravene til hjemmesiden. Der er derfor et par tanker du bør gøre dig, inden du køber en ny webshop. En professionel webshop lavet af Kreer, vil dog som et minimum koste 6995,- ekskl. moms.

Du bør som minimum gøre dig følgende overvejelser:

  • Hvilke specielle funktioner ønsker du? (kontaktformular, bannere/slideshows mm.)
  • Hvilke integrationer har du brug for? (regnskabsprogram-integration, shipmondo-integration, dropshipping-integration mm)
  • Har du specifikke ønsker til designet? Hvis ja, hvad er disse?
  • Hvem skal stå for hosting?
  • Skal vi ligge produkter ind på shoppen, eller vil du hellere oplæres i dette?
  • Skal vi stå for den generelle tekstforfatning?

Hvis du har helt styr på dette og udformer det sammen med din mail til hej@kreer.dk, vil resultatet blive langt bedre og du vil samtidigt få den bedste pris på lige præcis din webshop.

Vi tager dig naturligvis gerne i hånden og får stillet dig de helt rigtige spørgsmål, hvis dette trin synes uoverskueligt. Du kan få hjæalp til at kortlægge hvad din webshop skal kunne på +45 42 42 79 26 eller hej@kreer.dk

Case:

Ny lækker webshop med tøj til de mindste

Sara bestilte og modtog i 2019 en rigtig fin og SEO-venlig shop til hendes børnetøjsunivers, som består af bæredygtige og rene materialer. Shoppen skabte vi i et tæt samarbejde ud fra Saras drømme og altid med udgangspunkt i de designønsker, som Sara brændte for.

Vores samarbejde har været en stor succes og allerede på nuværende tidspunkt er der gang i salget inde på www.miniboheme.dk