SoMe marketing

SoMe marketing, eller SoMe markedsføring , har givet virksomheder nye græsmarker til, at forhandle og annoncere for produkter og services. SoMe marketing kræver dog en del planlægning, strategi og kan også være omkostningsfuldt, men hvis du gør det korrekt, kan der være gode indtægter at hente. Læs med nedenfor og lær mere om, hvordan du kommer i gang med at sælge på de sociale medier.

Salg på sociale medier

Værd at vide om SoMe marketing

Hvis du ønsker at annoncere på Facebook eller Instagram foregår det via Facebook Business Manager. Kom i gang med dit SoMe-salg allerede nu, ved at opsætte din Facebook Business konto her. Ønsker du derimod at annoncere i Google skal du bruge platformen Google Ads. Det er også din Google konto du skal have gang i hvis du fx ønsker at arbejde med Youtube og Youtube-monetization. Vær’ også opmærksom på, at SoMe marketing ikke erstatter SEO. Prioriter og invester derfor altid i god kvalitetsfyldt SEO sideløbende med dit projekt, så du sikrer at dine kunder nemt og enkelt kan finde din virksomhed i Google. Læs om annoncering på Facebook og Instagram på denne side eller kontakt os for at sikre at dine specifikke keywords eller at din strategi passer til SoMe marketing.

Kreer SoMe Marketing
Kreer SoMe Markedsføring Facebook

Annoncering på Facebook

Sådan laver du content, der skaber interaktion og flere salg

Facebook er ikke længere kun en kommunikations- og underholdningskanal. I dag foregår store dele af almindelig virksomhedsførelse og annoncering på det sociale medie. Samtidig er det også her, at dine kommende kunder scroller rundt hver eneste dag og venter på netop dig og dine produkter. Over to milliarder mennesker er på Facebook og det gør platformen til en af de absolut vigtigste marketingplatforme for dig, der er interesseret i sælge via sociale kanaler. Fordelen ved at bruge Facebook er, at du nemt kan styre dine budgetter, målgrupper og kampagner, uden at have en professionel indover. Det kræver bare, at du har sans for tal og er content-kyndig. Her er en liste over en række vigtige elementer du bør have styr på inden du går i gang:

  • Opsæt Facebook Pixel på din hjemmeside for remarketing
  • Opsæt din Facebook Business konto her og følg vejledning for opsætning
  • Fremstil grafisk materiale for en ensartet identitet
  • Indsæt tekst og udfyld mest mulige felter, herunder også 'tjenester/produkter'
  • Opsæt en markedsføringstrategi - herunder konkrete mål og delmål
  • GIV NOGET GRATIS fx brugbare tips, vigtig viden, gratis ydelse eller lignende
  • Lav korte og præcise videopræsentationer af produkt/service/kompetencer
  • Foretag splittests og finpuds dine annoncer
  • Opsæt Messenger som kundeservice-applikation på din hjemmeside.

Instagram marketing

Annoncer direkte på Instagram eller gennem influencers

Instagram er et superpopulært socialt medie, som med sine over 1 milliard brugere, potentielt kan være der hvor dine kunder befinder sig dagligt. Dette er gældende for særligt et yngre publikum og derfor klarer hippe produkter og trendy services sig klart bedst på denne kanal. Annoncering på Instagram foregår via din Facebook Business konto og det er særligt smart for dig, som allerede kender rytmen fra Facebook-annoncering. Facebook Business hjælper dig med alt fra identificering af din målgruppe til valg og planlægning af din marketingsstrategi.

Instagram marketing
[show-logos activeurl="inactive" style="hgrayscale2" interface="hcarousel"]

Sådan arbejder vi

Vores kreative team udfører professionelle hjemmesideløsninger, som alle har råd til. Måske er din virksomhed i startup-fasen eller måske er du allerede veletableret, men har brug for et nyt friskt design. Uanset kan vi hjælpe dig godt i mål med dine drømme og ønsker. Vælger du også at tegne dit webmaster-abonnement hos os, kan du gøre brug af vores fordelagtige all-inclusive services.

1. Planlægning & design udkast

2. Udvikling & finjustering

3. Launch & Markedsføring

Få en gratis SEO analyse

Er du i tvivl om din hjemmeside er SEO optimeret, eller om du vil kunne få en solid indtjening igennem linkbuilding? Så er en SEO analyse det rigtige sted at starte. Udfyld formularen og få vores anbefalinger til netop din hjemmeside. Gratis og uforpligtende!