M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Webbureau Odense

Kreer er et nyopstartet firma fra Odense. Webbureauet åbnede i maj 2018 og har siden da leveret top resultater til vores kunder i form af professionelle hjemmesider og bedre placeringer i søgemaskinerne.

Lad Kreer hjælpe dig i mål

Vi gør meget ud af at du føler dig tryg i hele processen. Vores webprojekter i Odense, starter ofte med et personligt møde. Under mødet kortlægger vi dine ønsker og behov, og finder sammen den bedste løsning til netop dig. Efter mødet går vores designer i gang med at lave et uforpligtende designforslag. Når designforslaget er færdigt bliver det fremvist for dig. Herefter tager du stilling til, om du ønsker at påbegynde samarbejdet med os. Du har altså intet at miste, ved at modtage et uforpligtende designforslag. Efter du har godkendt designet og vi dermed har fundet stilen til hjemmesiden, sætter vi hjemmeside samt alle dets funktioner op. Når dette er færdigt vil du have mulighed for at komme med eventuelle rettelser og forslag, som vi vil implementere. Vi guider dig naturligvis igennem hele processen, og rådgiver dig hvis der er forslag, som potentielt kan hæmme din vækst. Herefter er hjemmesiden færdig, og du vil blive sat ind i hvordan du opdaterer og opretter sider i systemet. Vi anvender som regel WordPress, da dette er det mest brugervenlige og anvendte CMS i verden.

Vi tilbyder ikke hosting af hjemmesider, da vi mener at du bør eje din egen hjemmeside. Udover at du selv ejer de hjemmesider vi laver, gør dette også at du let kan skifte samarbejdspartner, hvis du mod forventning ønsker at skifte webbureau.

Vores kompetencer &
kvalifikationer

Vi er dygtige til det vi laver. Vi sætter en dyd i at kende SEO-branches trends og vibrationer. Vi er Adobe-pakke-nørder og mestrer en lang række programmeringssprog. Qua vores respektive medieuddannelser, brancheerfaringer, løbende kompetenceudvikling og kvalifikationer kan du føle dig i gode hænder hos - både ifht. SEO og webudvikling.

SEO 0
Design 0
Wordpress 0
Konverteringsoptimering 0

Odense

Vi har siden maj 2018 leveret gode resultater, for en lang række virksomheder landet over. Vores mål som webbureau i Odense, er at levere de bedste, hurtigste og mest holdbare resultater for dig og dit firma.

Vores viden indenfor webudvikling såvel som søgemaskineoptimering, gør at du kan læne dig tilbage og gøre det du er bedst til. Vi sørger nemlig for at vores viden hele tiden er up-to-date. På denne måde minimerer vi risikoen for at vores kunder får en penalty i Google, og sørger samtidigt for at resultaterne bliver så gode som muligt.

Vi er hele tiden på jagt efter ny viden, hvilket også er grunden til, at vi ofte er at finde i verdenens SEO-hovedstad Chiang Mai. Vi mener at man bør kigge på USA først, hvis man vil have den nyeste viden om, hvad der kommer til at ske i Google Danmark indenfor de næste par år. Netop derfor er Chiang Mai en helt ideel by at være i, da de helt store SEO-folk har base her.

Det betyder dog ikke, at vi ikke er at finde i Odense. Vi er oftest i Odense, og der vil derfor være rig mulighed for at mødes personligt, hvis i foretrækker dette.

Vores mission er at være det førende webbureau i odense indenfor holdbare og solide hjemmesider.

Vi tilbyder ikke hosting af hjemmesider, da vi mener at du bør eje din egen hjemmeside. Udover at du selv ejer de hjemmesider vi laver, gør dette også at du let kan skifte samarbejdspartner, hvis du mod forventning ønsker at skifte webbureau.

Interesseret i at lave et samarbejde med os? Tag kontakt!