Professionel webdesigner

Har du brug for en webdesigner til dit næste projekt? Vi har lavet mere end 150 hjemmesider i Kreer og ved præcis hvad der skal til, for at din hjemmeside konverterer og fungerer optimalt, på tværs af alle platforme.

Med så mange hjemmesider og år på bagen, er vi en rigtig god sparringspartner, hvis du har brug for et par ekstra øjne på en funktionalitet eller er i tvivl om den løsning du har tænkt, er den mest optimale, i lige netop din situation. Dette sikrer at dit webdesign/UX bliver helt i top. Vi udvikler WordPress temaer fra bunden hvis der måtte være ønske og behov for dette, således at du kan få den 100% unikke hjemmeside, du går og drømmer om.

Webdesign med tilfredshedsgaranti

Da vi kender til vigtigheden af et webdesign, er det essentielt at du bliver 100% tilfreds med resultatet af vores arbejde. Vi stopper derfor ikke med at udvikle på designet, før du er tilfreds. Med over 10 års erfaring er vi samtidigt sikre på at dette kan lade sig gøre. Det samme gælder, når vi udvikler din hjemmeside. Vi stopper ikke før du er tilfreds, hvad enten der er tale om et 100% unikt webdesign eller en opsætning af et premium tema.

Priser på webdesign

Det er umuligt at sætte en fast pris på et webdesign, da alle hjemmesider er forskellige og har brug for forskellige funktionaliteter. Det svarer lidt til: “Hvad koster en bil?”. Vi er dog ikke bange for at give en fast projekt pris, så du ved præcis hvad du går indtil inden vi påbegynder arbejdet.

Vi anbefaler derfor at du kontakter os til en uforpligtende snak om dit webprojekt.

Ny hjemmeside i WordPress

Hvis du har brug for en ny lynhurtig WordPress hjemmeside, kan vi være behjælpelige med dette. En ny hjemmeside designet af vores webdesignere, vil enten blive sat op i et premium tema, som kan gøre at hjemmesiden bliver pixel-perfect eller blive kodet fra bunden. Uanset hvad så benytter vi det populære CMS Wordpress, som gør at du let selv kan holde sidens indhold og funktioner opdateret.

Alle de hjemmesider der bliver lavet fra bunden af Kreer loader desuden på under 1 sekund. Dette skyldes at koden udvikles med henblik på hastigheden, da lige netop hastigheden er en stor faktorer, når det kommer til dit firmas synlighed i Google. Vi går naturligvis ikke på kompromis med hjemmesidens funktionalitet af denne grund.

Professionelt redesign

Har du allerede en hjemmeside, men har brug for et visuelt løft af siden? Måske konverterer den ikke så godt som du havde håbet, eller også lever den ikke op til din virksomheds identitet eller dine ambitioner for hjemmesiden? Uanset hvad, så kan vi være behjælpelige med at give din hjemmeside et visuelt løft!

Hvad enten du har behov for at få designet en bedre CTA, en ny menu eller noget helt tredje, så byder vi gerne ind og leverer et resultat, udover det sædvanelige.

Speciallavede WordPress hjemmesider

Som du måske allerede har læst, så leverer vi speciallavede WordPress hjemmeside. Denne type hjemmesider er oftest en smule dyrere end almindelige WordPress hjemmesider. Det skyldes at webdesignet skal udviklet fra bunden, først i HTML og CSS, og efterfølgende integreres og opsættes i WordPress. Processen er altså lidt anderledes end hvis der er tale om et standard tema.

Resultatet af en 100% unik hjemmeside udviklet af Kreer er altid at hjemmesiden loader på under 1 sekund. Dette skyldes at der ikke er noget unødig kode, på din hjemmeside.

SEO venlige hjemmesider der konverterer

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vores hovedfokus i Kreer, er at skabe online oplevelser, der dels skaber konverteringer på vores kunder hjemmeside og dels tager sig rigtig godt ud i Google. Dette skyldes at hvis en virksomhed i dag skal klare sig godt på længere sigt, er Google en utrolig vigtig trafikkilde til nye kunder. Når vi designer hjemmesider, har vi altid i baghovedet at Google skal kunne læse og forstå hjemmesiden korrekt. Vores webdesigner designer altså hjemmesider, som automatisk vil have et bedre udgangspunkt i søgemaskinerne.

Hvad indeholder et webdesign?

Et webdesign indeholder i virkeligheden præcis det du har brug for. Termen dækker nemlig over alt lige fra selve opsætningen af et design i Photoshop, design af enkelte funktioner eller CTAs til udviklet af en hjemmeside. Det er individuelt hvad der er behov for, hvorfor du altid bør snakke en webdesigner, før du ved præcis, hvad du får for pengene.

Hos os kan du dermed selv bestemme, om vi skal stå for dele eller hele hjemmeside processen. Vi udleverer gerne de nødvendige design-filer hvis du ønsker at en anden skal udvikle hjemmesiden. Vores webdesigner sætter naturligvis gerne hele hjemmesiden op for dig.

Kan i lave logo design?

Vi udvikler desværre ikke logoer direkte i Kreer. Vi har dog et par yderst kompetente samarbejdspartnere, som med glæde varetager denne del af design processen. Hvis du har brug for et tilbud, der inkluderer et logo, så kan det med andre ord sagtens lade sig gøre.

webdesigner