Ny webshop

Hvis du vil sælge via internettet er det vigtigt, at din webshop udformes og søsættes korrekt. Alt det tekniske skal spille og shoppen skal være toptunet til søgemaskiner som Google. På den måde får du nemlig flest muligt besøgende ind på side, som skal konverteres til kunder. Der stilles i dag stadigt større krav til din synlighed på nettet som erhvervsdrivende. Vi skaber professionelle webshops som er køreklar til Google og som både designanalytisk og brugervenlighedsmæssigt er målrettet din specifikke branche.

Mobilvenligt design

Størstedelen af de besøgende kommer fra mobil

Da størstedelen af de søgninger der bliver foretaget er fra mobilen,
er det vigtigt at dit design er responsivt og konverterer godt
på alle platforme.

Ny webshop
SEO rapport

Lynhurtig webshop

Hastigheden er altafgørende

Hvis din side er mere end 3 sekunder om at blive hentet,
er over 50% af dine besøgende allerede væk fra siden igen.
Alle vores webshops loader på under 2 sekund.

Gratis søgeordsanalyse

Ram de rigtige keywords

Når du køber en webshop hos os,
udfører vi en grundig søgeordsanalyse,
så vi sikrer at du rammer de rigtige søgeord.

Søgeordsanalyse

Fremgangsmåde

1. Planlægning

Vi starter med at tage en indledende samtale, om dine behov og forventning, og udarbejder i fællesskab en kravspecifikationer, som uddyber alle de ting, shoppen skal indeholde.

2. Første udkast

Vores arbejde går i gang. Vi laver et udkast af din webshop, udfra vores første samtale. Her har du muligheden for at komme med feedback på udkastet, og få en idé om hvordan siden kommer til at se ud når den er færdig.

3. Færdiggørelse & finish

Med udgangspunkt i det første udkast, laver vi de resterende undersider og produkt sider, som der skal til for at din webshop overholder diverse lovgivninger, og er 100% køreklar til at sælge dine produkter.

4. Overdragelse

Vi overdrager nøglerne til din webshop og sikrer os at du er helt klar til at overtage siden. Du er nu ejer af en Kreer webshop :-)

Fordele ved en ny webshop

Der er mange fordele ved at få en ny webshop, og det vil, som oftest være givet rigtig godt ud. En professionel webshop vil nemlig, hvis den er opsat korrekt, resultere i flere konverteringer, bedre placeringer i Google og en lynhurtig webshop, som giver dine konkurrenter baghjul. Er din webshop udviklet af Kreer, er det kun din fantasi der sætter grænser for, hvad den skal kunne. Vi laver gerne custom plugins og tilpasser koden, så du bliver 100% tilfreds med din nye webshop.

Woocommerce webshops der konverterer

Det er alfa omega at din webshop konverterer godt. En god konverteringsrate betyder at dine besøgende oftere ender som betalende kunder i din shop. En webshop er ikke meget værd, hvis den ikke kan konvertere sine besøgende til kunder. Vi er med mange hjemmesider på bagen eksperter i hvad der virker og hvad der ikke gør. Dette kommer dig til gode, når vi skal opsætte din hjemmeside.

Du får 100% ejerskab over din webshop

Vi er ikke fan af bindinger og du ejer derfor alt indhold på din shop, og er frit stillet til at vælge en ny WordPress udvikler, hvis du mod forventning skulle ønske at skifte samarbejdspartner. En webshop udviklet af Kreer, er altså 100% ejer af dig, og du kan gøre med den ligesom du ønsker. Der er ingen skjulte gebyrer eller lange bindingsperioder.

Står i for hosting af vores webshop?

Som udgangspunkt ønsker vi ikke at stå for hosting af din webshop. Dette er dels fordi at det vil koste dig mere om måneden end nødvendigt, og at du ikke ønsker at fange vores kunder, på egne servere. Hvis din webudvikler hoster din hjemmeside, vil du ofte have sværere ved at komme videre til en ny. Det ønsker vi ikke. Vi rådgiver dig meget gerne, og hjælper dig med at opsætte det perfekte hosting miljø til din virksomhed, og oplærer dig gerne i hvordan du opretter mails o.l.

Kan jeg selv rette og opsætte produkter?

Ja! Vi sørger for en grundig oplæring i WooCommerce, så du er fuldt udrustet til at styre din webshop selv. WooCommerce er et meget intuitivt WordPress plugin, som gør det let for dig at administrere din shop. Vi oplærer dig gennem telefon, teamviewer og videoer, i alt det du har behov for at vide.

Sidst opdateret