WordPress hjemmeside

Hvad enten du skal have lavet en ny webshop, et nyt website eller et redesign af din hjemmeside, så kan WordPress være det rigtige valg for dig. Faktisk er over 50% af alle hjemmesider på nettet i dag lavet i WordPress, og dette tal stiger hver dag.

Ny hjemmeside

Responsivt webdesign:

WordPress hjemmesider der tilpasser sig til mobil

Med et responsivt webdesign, får du en hjemmeside der automatisk tilpasser sig til alle enheder, så den ser godt ud, hvad enten du ser den på mobil, desktop eller tablet.

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge en WordPress hjemmeside?

Rigtig mange vælger WordPress CMS (Content Management System) når de skal have lavet en hjemmeside og det er ikke helt uden grund. Med en WordPress hjemmeside kan du nemlig nemt tilpasse og rette dit indhold, og dermed selv holde din hjemmeside ved lige.

14,3% af de største hjemmesider i verden har valgt netop WordPress til deres CMS, og over 50% af alle sider på nettet er lavet i netop dette CMS. Dette kommer dig til gode, da det samtidigt betyder at der findes tusindvis af gratis guides og massere af billige udviklere, hvis du mod forventning skulle vælge at skifte væk fra Kreer.dk. Du er altså ikke bundet til at bruge en fast udvikler, og kan hente tilbud fra flere forskellige folk, på samme opgave da mange har kendskab til systemet.

Du kan opsætte alt i WordPress, så hvad enten du er på jagt efter en professionel webshop, et forum eller en bare en ny hjemmeside, så er WordPress et godt valg.

Inklusiv:

Søgeordsanalyse

Ram de rigtige keywords!
Når du tegner et SEO-abonnement hos os, udfører vi en grundig søgeordsanalyse, så vi sikrer, at vores arbejde kan betale sig.

Kontakt os
Søgeordsanalyse

Brugervenligt CMS

Et CMS som WordPress giver dig adgang til at oprette nye sider, rette eksisterende, udvide siden med et forum eller en blog og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan opnå på din hjemmeside eller webshop.

Vi sender altid vores kunder godt videre, og sørger for at oplære Jer så godt som muligt, inden vi slipper Jer. Det betyder at de løbende omkostninger bliver betydeligt mindre, da I selv kan stå for de mest basale rettelser. Vi hjælper naturligvis gerne, men vi ønsker ikke at gøre jer afhængige af os som bureau, hvis der skal rettes et komma eller tilføjes en ny landingsside.

Mobilvenligt design

Antallet af besøgende der kommer via mobil, har overhalet antallet af besøgende fra en computer. Derfor er det alfa omega at din hjemmeside fungerer 100%, når man besøger den fra en mobiltelefon. Dette gøres med et responsivt webdesign, som tilpasser sig enhedens skærmstørrelse. Det er ligeledes muligt at skjule visse elementer på enten mobil eller desktop.

Et mobilvenligt webdesign er desuden en vigtig ranking faktor i Google, og det er derfor blevet endnu vigtigere at din hjemmeside fungerer optimalt via mobil.

Design i WordPress

Når det kommer til design i WordPress er der igen ingen begrænsninger. Vi laver her enten et custom design til dig eller finder i fællesskab et design som passer til dine forventninger og drømme. Et Kreer webdesign er altid responsivt, og skabt med fokus på at konvertere dine besøgende til betalende kunder.

Du får altså et top professionelt webdesign som passer til din forretning.

Integrer din hjemmeside med populære værktøjer

Du kan med få kliks få adgang til over 48.500 gratis plugin, som du let kan installere og sætte op selv. Udover at tilføje ekstra funktionalitet til din side, kan disse plugins integrere din hjemmeside med dine fortrukne værktøjer. Så hvad enten du ønsker at lave en tilkobling til Analytics, Facebook, Mailchimp, Shipmondo eller lignende, så er der meget stor chance for, at opkoblingen allerede er lavet til dig, og blot venter på at blive installeret.

Vi hjælper naturligvis gerne med at finde de bedste plugins til dig og dine behov, ligesom vi gerne sidder på sidelinjen og guider dig igennem processen, hvis du selv ønsker at lære dette.

Kun din fantasi sætter grænsen

Du kan opnå ALT med et WordPress site, og det hjælper vi dig gerne med! Hvad enten der er tale om en webshop, et større forum eller en mindre lokal virksomhed er WordPress et rigtig godt valg.

Vi er ikke bange for at udvikle specielle plugins eller funktioner som gør at din hjemmeside agerer præcis som du ønsker, og har igennem tiden udviklet mere end 100 plugins til vores kunder samt egne projekter.

Du har 100% ejerskab

Køber du et website af os, får du 100% ejerskab over siden fra dag ét. Vi binder dig, men guider dig derimod til, hvordan du bedst og lettest får styr på vigtige ting som webhosting, e-mails og domænenavn.

Det betyder samtidigt at du efter et endt web-projekt, er frit stillet til at skifte webmaster eller få en anden til at videre udvikle på hjemmesiden, hvis du skulle have behov for dette senere.

Søgemaskineoptimering og WordPress

WordPress er super når det kommer til SEO (Søgemaskineoptimering). Det skyldes dels størrelsen på CMS’et, som tvinger Google til at blive gode til at forstå siderne, da omkring 34% af alle hjemmesider på nettet er udviklet i WordPress. Men også dels at CMS’et har SEO i fokus, da det er en essentiel del af en virksomheds overlevelse i dag og at efterspørgslen på et SEO venligt CMS er stor.

Hvis du ønsker og regner med at leve af de besøgende, der kommer fra søgeresultaterne, er WordPress et rigtig godt valg.

Lyn hurtig hjemmeside

WordPress er et lyn hurtigt CMS – hvis det gøres rigtigt. Din hjemmeside bør ikke være mere end 1 sekund om at loade, da en længere loadtid vil resultere i at dine kunder forlader din side eller shop.

SEO Rapport

Gennemsigtighed:

SEO-rapport hver måned

  • Rank tracking
  • Liste over skabte links
  • Google Analytics stats
  • Synlighedskurve
Kontakt os

Vidste du at...

Tab af placeringer i Google ved CMS-skifte skyldes ofte forkerte metatags og manglende redirects

Sidst opdateret