WordPress hjemmeside

Hvad enten du skal have lavet en ny webshop, et nyt website eller et redesign af din hjemmeside, så kan WordPress være det rigtige valg for dig. Faktisk er over 50% af alle hjemmesider på nettet i dag lavet i WordPress, og dette tal stiger hver dag.

Ny hjemmeside

Responsivt webdesign:

WordPress hjemmesider der tilpasser sig til mobil

Med et responsivt webdesign, får du en hjemmeside der automatisk tilpasser sig til alle enheder, så den ser godt ud, hvad enten du ser den på mobil, desktop eller tablet.

Kontakt os

Hvorfor skal du vælge en WordPress hjemmeside?

Rigtig mange vælger WordPress CMS (Content Management System) når de skal have lavet en hjemmeside og det er ikke helt uden grund. Med en WordPress hjemmeside kan du nemlig nemt tilpasse og rette dit indhold, og dermed selv holde din hjemmeside ved lige.

14,3% af de største hjemmesider i verden har valgt netop WordPress til deres CMS, og over 50% af alle sider på nettet er lavet i netop dette CMS. Dette kommer dig til gode, da det samtidigt betyder at der findes tusindvis af gratis guides og massere af billige udviklere, hvis du mod forventning skulle vælge at skifte væk fra Kreer.dk. Du er altså ikke bundet til at bruge en fast udvikler, og kan hente tilbud fra flere forskellige folk, på samme opgave da mange har kendskab til systemet.

Du kan opsætte alt i WordPress, så hvad enten du er på jagt efter en professionel webshop, et forum eller en bare en ny hjemmeside, så er WordPress et godt valg.

Inklusiv:

Søgeordsanalyse

Ram de rigtige keywords!
Når du tegner et SEO-abonnement hos os, udfører vi en grundig søgeordsanalyse, så vi sikrer, at vores arbejde kan betale sig.

Kontakt os
Søgeordsanalyse

WordPress hjemmeside

Vi udvikler alle vores hjemmesider i WordPress, hvilket betyder at du får en hjemmeside i verdens største CMS. WP er det mest anvendte CMS af mange grunde, men den største grund må være dets muligheder for, at almindelige mennesker uden en IT baggrund let kan redigere og vedligeholde siden. Alle WordPress hjemmesider fra os, kan således let vedligeholdes og opdateres af dig.

Du er desuden ikke begrænset af antal undersider - disse kan du ligeledes selv oprette eller opdatere. Vi hjælper naturligvis gerne alligevel.

Unikt design

Din hjemmeside skal have de rigtige CTAs (call to actions) for at få dine brugere overtalt til at henvende sig til dig, og samtidigt skal hjemmesiden virke på alle platforme (mobil, desktop, tablet).

Vi laver unikke designs der passer til din virksomheds identitet og som henvender sig til din målgruppe. Der er ikke noget ved at have den samme hjemmeside som alle ens konkurrenter, og der er samtidigt ikke meget fidus i at have en hjemmeside, der ikke skaffer flere kunder i butikken, eller fortæller det budskab du vil ud med.

SEO venlig hjemmeside

En anden fordel ved WordPress, hvis det opsættes korrekt, er Googles måde at læse og forstå WordPress sider. En af grundende til, at netop WordPress i sin tid overhalede dets konkurrenter, var deres fokus på søgemaskinerne.

Du får altså med WordPress en hjemmeside, som vil have et bedre udgangspunkt i forhold til at skaffe organisk trafik, fremfor hvis du vælger en af de mange andre systemer til din hjemmeside.

100% ejerskab & ingen binding

Vi mener ikke at nogle er tjent med at være bundet på lange abonnementer og tvunget til at skulle betale et månedligt beløb for, at have en hjemmeside online. Vi har derfor ingen binding på vores produkter og du ejer fra dag ét alle koder og alt det arbejde der er udført for dig.

Det betyder samtidigt at du er fritstillet i forhold til valg af webhosting leverandør såvel som webbureau.

Fuld kontrol

Med en WordPress hjemmeside får du fuld kontrol over din hjemmeside. Du kan selv tilpasse det der måtte være brug for, opdatere koden med få kliks (så hjemmesiden hele tiden er sikker), opdatere indhold og tilpasse eksisterende indhold. Du kan med andre ord, selv lave alt det der skal til, for at din hjemmeside holder sig up-to-date. Der findes utallige guide på nettet, til hvordan man udfører hver enkelt rettelse.

Sådan gør vi

Process

Planlægning

Vi tager i første et møde med dig over telefonen, hvor vi kortlægger hvad du gerne vil opnå med din nye hjemmeside, samt hvilket grafiskudtryk du ønsker at opnå.

Opsætning

Vi opsætter det aftalte design og de aftalte funktionaliteter, så de lever helt op til det aftalte. Derudover bliver alle de aftalte undersider opsat og den tilsendte grafik (logo og eventuelt stemningsbilleder).

Tilpasning

Du tager et kig på den nye WordPress hjemmeside, og vender retur med feedback. Herefter finder vi den bedste løsning og implementerer dette, så du er helt tilfreds med din hjemmeside.

Launch

Det er tid til at sende hjemmesiden i luften. Vi flytter hjemmesiden over til det webhotel, du har valgt at benytte dig af, og oplærer dig i, hvordan du bruger WordPress CMS.

Kontakt os

Brugervenligt CMS

Et CMS som WordPress giver dig adgang til at oprette nye sider, rette eksisterende, udvide siden med et forum eller en blog og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan opnå på din hjemmeside eller webshop.

Vi sender altid vores kunder godt videre, og sørger for at oplære Jer så godt som muligt, inden vi slipper Jer. Det betyder at de løbende omkostninger bliver betydeligt mindre, da I selv kan stå for de mest basale rettelser. Vi hjælper naturligvis gerne, men vi ønsker ikke at gøre jer afhængige af os som bureau, hvis der skal rettes et komma eller tilføjes en ny landingsside.

Mobilvenligt design

Antallet af besøgende der kommer via mobil, har overhalet antallet af besøgende fra en computer. Derfor er det alfa omega at din hjemmeside fungerer 100%, når man besøger den fra en mobiltelefon. Dette gøres med et responsivt webdesign, som tilpasser sig enhedens skærmstørrelse. Det er ligeledes muligt at skjule visse elementer på enten mobil eller desktop.

Et mobilvenligt webdesign er desuden en vigtig ranking faktor i Google, og det er derfor blevet endnu vigtigere at din hjemmeside fungerer optimalt via mobil.

Design i WordPress

Når det kommer til design i WordPress er der igen ingen begrænsninger. Vi laver her enten et custom design til dig eller finder i fællesskab et design som passer til dine forventninger og drømme. Et Kreer webdesign er altid responsivt, og skabt med fokus på at konvertere dine besøgende til betalende kunder.

Du får altså et top professionelt webdesign som passer til din forretning.

Integrer din hjemmeside med populære værktøjer

Du kan med få kliks få adgang til over 48.500 gratis plugin, som du let kan installere og sætte op selv. Udover at tilføje ekstra funktionalitet til din side, kan disse plugins integrere din hjemmeside med dine fortrukne værktøjer. Så hvad enten du ønsker at lave en tilkobling til Analytics, Facebook, Mailchimp, Shipmondo eller lignende, så er der meget stor chance for, at opkoblingen allerede er lavet til dig, og blot venter på at blive installeret.

Vi hjælper naturligvis gerne med at finde de bedste plugins til dig og dine behov, ligesom vi gerne sidder på sidelinjen og guider dig igennem processen, hvis du selv ønsker at lære dette.

En hjemmeside du selv kan vedligeholde

Med en WordPress hjemmeside får du en hjemmeside, som du let selv kan vedligeholde. Menuen kan rettes med et par få kliks og du kan let tilføje nye undersider eller blogindlæg på en WordPress hjemmeside udviklet af Kreer. Vi bygger alle siderne med det in mente, at det skal være let for dig, at vedligeholde og opdatere siden, hvis du ønsker selv at prøve kræfter med dette.

Kun din fantasi sætter grænsen

Du kan opnå ALT med et WordPress site, og det hjælper vi dig gerne med! Hvad enten der er tale om en webshop, et større forum eller en mindre lokal virksomhed er WordPress et rigtig godt valg.

Vi er ikke bange for at udvikle specielle plugins eller funktioner som gør at din hjemmeside agerer præcis som du ønsker, og har igennem tiden udviklet mere end 100 plugins til vores kunder samt egne projekter.

Du har 100% ejerskab

Køber du et website af os, får du 100% ejerskab over siden fra dag ét. Vi binder dig, men guider dig derimod til, hvordan du bedst og lettest får styr på vigtige ting som webhosting, e-mails og domænenavn.

Det betyder samtidigt at du efter et endt web-projekt, er frit stillet til at skifte webmaster eller få en anden til at videre udvikle på hjemmesiden, hvis du skulle have behov for dette senere.

Kvalitets WordPress hosting

Om du vælger at benytte dig at vores WordPress hosting eller en anden hosting er ligegyldigt for os. Der er dog en lang række fordele ved at vælge vores hosting frem for andre. Kreers Webhosting tilbud inkluderer naturligvis gratis mails og SSL certifikater. Udover dette er vores servere 100% optimeret til at hoste WordPress hjemmesider, hvorfor du vil opleve at få en langt hurtigere hjemmeside ved at vælge vores hosting. Vi tør derfor godt garantere en hastighed på under 2 sekunder, hvis vi vel og mærke selv har stået for udviklingen af siden. I langt de fleste tilfælde vil vi dog ende under 1 sekund.

Du er også velkommen til at benytte dig af vores hosting, hvis du allerede har en WordPress hjemmeside.

Søgemaskineoptimering og WordPress

WordPress er super når det kommer til SEO (Søgemaskineoptimering). Det skyldes dels størrelsen på CMS’et, som tvinger Google til at blive gode til at forstå siderne, da omkring 34% af alle hjemmesider på nettet er udviklet i WordPress. Men også dels at CMS’et har SEO i fokus, da det er en essentiel del af en virksomheds overlevelse i dag og at efterspørgslen på et SEO venligt CMS er stor.

Hvis du ønsker og regner med at leve af de besøgende, der kommer fra søgeresultaterne, er WordPress et rigtig godt valg.

Lyn hurtig hjemmeside

WordPress er et lyn hurtigt CMS – hvis det gøres rigtigt. Din hjemmeside bør ikke være mere end 2 sekunder om at loade, da en længere loadtid vil resultere i at dine kunder forlader din side eller shop.

En hjemmeside opsat af os, har derfor altid fået udført hastighedsoptimering, for at vi kan stå inde for det website, som vi leverer til dig.

SEO Rapport

Gennemsigtighed:

SEO-rapport hver måned

  • Rank tracking
  • Liste over skabte links
  • Google Analytics stats
  • Synlighedskurve
Kontakt os

Vidste du at...

Tab af placeringer i Google ved CMS-skifte skyldes ofte forkerte metatags og manglende redirects