M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Linkbuilding

Hvad er linkbuilding?

Søgemaskineoptimering, eller SEO, er den praksis indenfor web-verdenen, som har til formål, at få en hjemmeside, webshop eller blog til, at rangere bedst muligt i søgemaskiner som Google. SEO-arbejde består grundlæggende af to dele; onpage-SEO og offpage-SEO, som er tæt forbundne synergisk med hinanden. Onpage SEO refererer til SEO-arbejde, som foregår direkte på dit websted, mens offpage SEO refererer til SEO-arbejde, som retter sig udad mod omverdenen, heriblandt linkbuilding. Arbejdet med SEO er altid en ongoing proces der handler om, at ‘kravle op ad stigen’ i søgemaskinerne, samt at vedligeholde de opnåede placeringer. SEO-arbejde kræver vedholdenhed og tålmodighed, da de gode resultater, som oftest først viser sig på længere sigt og kan således ikke måles med det samme.

Hvorfor vælge os?

SEO er til dig, der ønsker at få mere organisk trafik på din hjemmeside, webshop eller blog. Flere besøgende betyder øget synlighed og styrke til dit brand. SEO bør derfor altid indtænkes, som et vigtigt led i din markedsføringsstrategi hvis der ønskes et større online kundeflow og mere salg. Hos Kreer får du professionel vejledning og kompetent SEO-hjælp. Vi foretager al onpage SEO inhouse hos vores kvalificerede team. Al offpage SEO håndteres med med øje for din linkprofils naturlighed. Således skaber vi de bedst mulige placeringer i Google for dig. Hver måned modtager du en SEO-rapport med dokumentation for vores arbejde. Vi er altid skarpe på SEO-branchens nyeste trends og vibrationer. Overlad derfor trygt SEO-arbejdet til Kreer så vi kan gøre det vi er bedst til, mens du fokuserer på dit.

Linkbuilding priser

Hvad koster Linkbuilding? Det kan være tæt på umuligt, at sætte en pris på hvor meget det vil koste, at få din hjemmesides linkprofil optimeret nok til, at den ligger i toppen af Google på dit ønskede søgeord. Der er en række parametre der bør overvejes inden et tilbud kan gives:

  • Hvordan er konkurrencen i din niche?
  • Hvordan er indholdet på siden, og kan du selv stå for at udføre de forslag til forbedringer vi kommer med?
  • Hvordan er din linkprofil på nuværende tidspunkt?
  • Hvordan er dine placeringer?
  • Hvor hurtigt skal det gå?

Du bør kunne se de første placeringer forbedre sig inden for 3 måneder efter påbegyndt link building. Herefter tager vi ofte stilling til om der skal skrues op eller ned for dit budget.

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Virker linkbuilding i 2019?

Ja, linkbuilding virker stadigvæk i 2019. Der bliver hvert år foretaget kæmpe tests i det amerikanske market, hvor der tests op i mod 1 million sider der ligger på side 1 i Google, for at finde ud af hvilke af de 200 forskellige ranking faktorer der går igen, og hvilke der vægter mest i Googles algoritme.

Resultaterne viser gang på gang at linkbuilding er den stærkeste faktor. Du bør derfor fortsat arbejde aktivt med at bygge eksterne links til din hjemmeside.

Naturlig linkprofil

Der skal ikke herske nogen tvivl omkring at en naturlig linkprofil er vigtig, da det reelt set er imod Googles retningslinjer at manipulere med deres algoritme i form af linkbuilding. Det er derfor vigtig at din linkprofil fremstår så naturlig som muligt, så du undgår en eventuel straf. Vi anbefaler derfor at man konsulterer med et bureau, der beskæftiger sig med søgemaskineoptimering, inden man begiver sig ud i af lave linkbuildingen selv.

Hvilke links laver vi?

Hos Kreer råder vi over en lang række sider, som vi primært linker ud fra til din side. Links vil oftest blive lavet i en længere artikel, skrevet specifikt omkring din virksomhed. Udover disse, laver vi en række hurtigere links, som skal være med til at få din linkprofil til at se mere naturlig ud, og samtidigt med fokus på at kopiere flest mulige links som dine konkurrenter har. På denne måde sikrer vi dig en solid og god stigning i søgemaskinerne.

Ekstern linkbuilding

Eksterne links er ofte det man forbinder med link building. Det består i at skaffe links fra andre hjemmesider, og få dem til at pege ind på sin egen hjemmeside. Links fra andre sider fungerer som en slags ‘stemme’, og fortæller dermed søgemaskinerne at din hjemmeside er et besøg værd. Eksterne links bidrager desuden til at din side bliver besøgt mere hyppigt at søgemaskinerne, og som regel til at din side vil ligge højere i Google. Et eksternt link kan opnåes på mange forskellige måder, hvoraf de mest populære er outreach, advertorials og tilmelding af ens URL til diverse gratis sider.

Intern linkbuilding

Intern linkbuilding er interne links på din side. Interne links har til formål at hjælpe brugerene og søgemaskinerne rundt på siden, i form af en bedre struktur. Interne links er med til at give Google og de andre søgemaskiner en idé om, hvilke undersider på din hjemmeside, der er populære, og dermed hvilke sider de skal ranke på et pågældende søgeord.

Det er vigtigt at man har brugeren i fokus, når man laver interne links, da det i sidste ende handler om, at få flere konverteringer eller leads til ens firma, og ikke om at ligge højere i søgemaskinerne.

Udgående links

Udgående links tilføjes ligesom interne links, men blot til andre sider, i stedet for dine egne underside. Dette giver en stærk indikation til søgemaskinerne, om hvad emnet på den enkelte side omhandler, og har en målbareffekt på dine placeringer i Google. Det er dog vigtigt at du ikke linker ud til dine direkte konkurrenter, og at du ikke bruger en ankertekst som du forsøger at rangere på. Dette vil give en indikation til de besøgende og søgemaskinerne, om at din artikel ikke dækker emnet helt, og at de kan læse mere om det pågældende emne, på en anden side.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!

LinkGaranti

Vil du selv lave linkbuilding?

Det kan vi godt forstå. Derfor har vi lavet LinkGaranti – en tjeneste som giver dig 4 månedlige linkmuligheder, så du nemt og billigt kan lave linkbuilding selv. Med LinkGaranti slipper du for, at lede efter sider du kan tilføje din hjemmeside på. Vi har nemlig allerede samlet alt du behøver i én stor database. Ikke nok med det, så crawler vi alle sider inden vi sender dig din månedlige mail med nye linkforslag, samt en udførlig guide til hvordan du gør. På denne måde sikrer vi os, at du ikke modtager linkmuligheder fra os, som du allerede har i forvejen. Med andre ord: Vi garanterer, at du får hele 4 spritnye linkmuligheder hver måned.

Du får

4 linkmuligheder om md.

Garanti for nye links

Nemme guides

Gratis support

Ingen binding

Tilmeld dig nu

Pris kun 345,- /md. 

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!