M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Vores mission er
at øge din organiske trafik
og omsætning.

Derfor skal du vælge os?

Kreer er altid på pletten og har fingeren på pulsen når det gælder vibrationerne i web-branchen. Det er nødvendigt for, at vi kan levere kvalitetsfyldt webudvikling og SEO for dig. Hos os er alt hvad vi gør centreret omkring SEO. Enhver webudvikling vil tage udgangspunkt i konvertering og et ønske om, at skaffe øget organisk trafik til din side. Vi ved, hvor nødvendig SEO er for enhver virksomheds overlevelse og dette særskilte fokus på din ranking i Google gør, at vi hver dag hjælper virksomheder til succes – du kan læse mere og se vores cases herVælger du et SEO-abonnement hos os, betyder det samtidig, at din hjemmeside modtager linkbuilding fra nogle af Danmarks absolut største og stærkeste medier. Samtidig får du professionel og kompetent vejledning i, hvordan du selv kan optimere eller vedligeholde dine placeringer i søgemaskinerne – Helt gratis!

Hvilke problemer løser vi?

Vi laver onpage SEO og offpage SEO til små og mellemstore virksomheder, samt private. Udover at optimere og redesigne eksisterende hjemmesider og webshops, skaber vi også nye helt fra bunden. Når vi optimerer en hjemmeside eller webshop fokuserer vi bl.a. på tekst- og indholdstilstrækkelighed, søgeordspræcisering, intern linkstruktur, Schema, sikkerhed, redirects, gensidig pegning af sprogversioner, canonical tags, døde sider, dublikeret indhold mm. Derudover laver vi linkbuilding, så vi kan få dig op at rangere godt i søgemaskiner som fx Google. Vi ved, at din identitet på nettet er vigtig og vi kan hjælpe dig med flotte professionelle grafiske løsninger, som logo, visitkort, hjemmeside, tekstforfatning mm.

Dine fordele

Hurtig optimeringshåndtering

Bedre placeringer i Google

Øget trafik og omsætning

Professionel konsultation

Akut teknisk problemløsning

Thore Asbjørn Nissen Thore Asbjørn Nissen

Thore Asbjørn Nissen

SEO & programmering

Hej. Jeg blev uddannet webintegrator ved UCL i Odense for snart ti år siden. Jeg har siden arbejdet for Odenseanske SEO- og webbureauer og er grundlægger af Kreer. Jeg varetager primært SEO og programmering. Ydermere bistår jeg med konsultation og rådgivning.

Stephanie Riddersborg Zebis Olsen Stephanie Riddersborg Zebis Olsen

Stephanie Riddersborg Zebis

Kommunikation & webdesign

Hej. Jeg er uddannet cand. mag. i medievidenskab ved SDU, med tilvalg i kommunikation, retorik og formidling. I Kreer varetager jeg tekstlige og kommunikative opgaver, bogholderi og webdesign.

Vores kompetencer &
kvalifikationer

Vi er dygtige til det vi laver. Vi sætter en dyd i at kende SEO-branches trends og vibrationer. Vi er Adobe-pakke-nørder og mestrer en lang række programmeringssprog. Qua vores respektive medieuddannelser, brancheerfaringer, løbende kompetenceudvikling og kvalifikationer kan du føle dig i gode hænder hos os - både ifht. SEO og webudvikling.

Semrush 0
Adobe 0
Wordpress 0
Ahrefs 0
Om os

Kreer er et skarpt team, som med hver sin indgangsvinkel til faget fuldender hinanden i vores daglige arbejde. Vores største styrke er vores faglige forskelle, som munder ud i en synergi, der opstår, når vi udfordrer og supplerer hinanden hver dag. Kreer har rødder i den fynske muld. Derudover rejser vi mellem relevante SEO-messer, ligesom vi kan være at finde i verdens SEO-mekka Chiang Mai i Thailand. Formålet med vores rejser er, at opsnappe den nyeste brancheviden og udvikle gunstige og nære samarbejdsrelationer imens.

Samarbejdspartnere

Hos Kreer bruger vi kvalificerede freelancers til en række opgaver efter behov. Vi ønsker ikke at vokse os større i øjeblikket. Langt hellere ønsker vi os, at bibeholde de gode resultater vi skaber i nære relationer til vores kunder og outsource de opgaver som overstiger vores kapacitet eller ekspertise. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgte til, at kunne løfte enhver opgave med samme øje for kvalitet og professionalisme, som man kender det fra Kreer.

Vision

Vi stræber efter at blive en af Danmarks førende indenfor SEO-branchen.

Interesseret i at samarbejde med os? Tag kontakt!