Vores mission er at øge dit organiske salg

Hos Kreer har vi fingeren på pulsen når det gælder vibrationerne i web-branchen. Det er nødvendigt for, at vi kan levere kvalitetsfyldt webudvikling og SEO til din forretning. Når du køber services hos os, vil ethvert tiltag tage udgangspunkt i konvertering og et ønske om, at skaffe øget organisk trafik til din side.

Webudvikling med fokus på SEO

Du er i gode hænder hos os i Kreer. Med over 10 års brancheerfaring ved vi nemlig præcis hvad der skal til, for at din hjemmeside eller shop konverterer. 

Hos os er alt hvad vi gør centreret omkring SEO. Dette fordi SEO er livsvigtig for langt de fleste virksomheders overlevelse og dette særskilte fokus på din ranking i Google gør, at vi hver dag hjælper virksomheder til succes – du kan læse mere og se vores cases her. Fordi enhver webudvikling vil således tage udgangspunkt i, at øge din organiske trafik og din forretnings omsætning, oplever vores kunder at deres SEO-abonnement betaler sig selv ind hurtigt. Således er vi også altid ærlige så vi sikre at din SEO kan betale sig. 

SEO rapport

Sådan arbejder vi

Hos Kreer tror vi på, at den bedste synergi opstår i mødes mellem mennesker, som er eksperter indenfor hvert sit felt.

Vores teams kvalifikationer og kompetencer består af både universitetsuddannede, erhvervsuddannede og selvlærte, som alle bidrager med hver sin ekspertise til projekterne. Vi har 10+ års erfaring med webudvikling. Sideløbende har vi udviklet vores SEO-kompetencer, som i dag er hjørnestenen i alt vi laver. 

Vi udvikler primært i WordPress/WooCommerce, men programmerer også (fx html-kodning) efter kundens behov. Vi skaber alt grafisk vha. Adobe-pakken, herunder Photoshop eller Premiere Pro (videoer). Vi monitorerer primært dine placeringer gennem Google Analytics, men bruger også Ahrefs og SEMrush.

Vi er problemløsere

Vi løser dine problemer onpage eller offpage gennem teknisk SEO, linkbuilding, webudvikling eller konsultation.

Vores kunder er primært små og mellemstore virksomheder, som og mange starter hos os, med et ønske om optimering eller redesign af eksisterende hjemmeside eller webshop. Dette gør vi med fokus på bl.a.:

  • Tekst- og indholdstilstrækkelighed, samt søgeordspræcisering
  • Intern linkstruktur og Schema
  • Sikkerhed
  • Redirects og gensidig pegning af sprogversioner
  • Canonical tags
  • Døde sider og dublikeret indhold
  • Brugervenlighed og grafisk kvalitet
  • mm.

Vil du samarbejde med os?

Vi søger løbende gunstige samarbejdspartnere til en række affiliate-projekter og freelanceopgaver.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere og gunstige projekter, som kan bruge vores ekspertise og kræfter indenfor SEO, programmering og grafik. Herudover kan vi bidrage med SEM, affiliate-know-how, SoMe, influencer marketing og Google Ads/shopping mm.

Vi udelukker aldrig kompetenceprofiler, men søger rettere at placere gode kræfter der hvor de gør bedst gavn. Derfor trækker vi også gerne freelancers eller samarbejdspartnere indover en række af egne udvalgte projekter. Lyder det som noget for dig/jer? Så skriv til os her.