Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Ring til os på +45 42 42 78 26

Kreer er et kreativt og kvalitetsorienteret webbureau med fokus på SEO og base i Odense.

Vi er et mindre team, som med hver sin indgangsvinkel til faget fuldender hinanden i vores daglige arbejde.

Vores styrke består i vores forskelligheder og i den synergi som der opstår når vi udfordrer og supplerer hinanden hver dag.

Udover at være os, Stephanie og Thore, bruger vi freelancers til en række opgaver efter behov. Vi ønsker ikke at vokse os større. Langt hellere ønsker vi os, at bibeholde de næste relationer vi skaber med vores kunder og outsource de opgaver til vores dygtige samarbejdspartnere, som overstiger vores kapacitet eller ekspertise.

Thore Asbjørn Nissen, programmering og grafisk design

Hej. Jeg er uddannet webintegrator ved UCL i Odense for snart ti år siden. Jeg har siden arbejdet for Odenseanske SEO- og webbureauer og er nu gået selvstændigt med Kreer. Jeg laver on-page SEO, programmerer og står for en stor del af det grafiske.

Stephanie Riddersborg Zebis, kommunikation & marketing

Hej. Jeg er uddannet bachelor fra SDU i Odense. Jeg har min grad i medievidenskab, med tilvalg i kommunikation, retorik og formidling. Lige p.t. jonglerer jeg med en færdiggørelse af min kandidat i samme fag og er næsten igennem specialet.

I kreer er min rolle at varetager det meste off-page SEO, SoMe og annoncering. Derudover laver jeg en del tekstforfatning (lige fra blogging til oversættelsesopgaver) og det mest indenfor kommunikation. Derfor vil det også højest sandsynligt være mig du taler med hvis du kontakter os 🙂

René, freelance grafiker

René er uddannet mediegrafiker og arbejder til daglig med print og vektor. René er knalddygtig til at indfange de grafiske elementer der skal til for at løfte de svære opgaver. Derfor hentes han ofte ind som et led i kvalitetstjekket på de fleste opgaver i huset. Sæt gerne dine lid til vores grafiske kunnen – vi skuffer dig ikke.

Regina, fotograf

Vi har netop fået et samarbejde med Regina, som er en dygtig odenseansk fotograf. Regina tager ud på on-location opgaver, tager smukke billeder og portrætter. Ring og hør om mulighederne for at få Regina ud på opgave i hos din virksomhed.