Få opsat konverteringssporing

Konverteringssporing er en yderst vigtig del af arbejdet med online markedsføring. Med konverteringssporing kan du nemlig se præcis om dine ordrer kommer via Facebook, Google Search, Ads mm. Derudover kan du se hele historikken i købsflowet.

Denne data kan efterfølgende bruges til at vurdere om dine markedsføringskroner tjener sig ind igen og dermed hjælpe dig med at beslutte hvor du bør ligge dit fokus. Derudover kan du bruge den data du får, til at optimere hele købsflowet, og dermed skaffe flere kunder i butikken.

Alle hjemmesider og webshops bør have opsat konverteringssporing, da du uden dette, ikke har nogen idé om, hvilke kanaler dine kunder kommer fra.

Sporingen kan desuden benyttes til remarketing på annonce platforme som Facebook og Ads og bidrage til at du kan få endnu mere ud af dine annoncekroner. Udover at vise annoncer på baggrund af tidligere besøg på din hjemmeside, kan du med korrekt sporing opsætte remarketing annoncer, som viser annoncer til brugere på Facebook, hvis folk fx har haft en vare i kurven. Dette kan være med til at øge dine konverteringer markant.

Billig opsætning af konverteringssporing

Vi opsætter gerne din konverteringssporing, hvad enten du er ejer af en webshop, en hjemmeside med en kontaktformular eller blot ønsker at se hvor dine besøgende klikker. Vi har opsat sporing på mere end 100 webshops/websites, og ved derfor præcis hvordan det gøres bedst. Det betyder også at vi er lyn hurtige til opsætningen, hvorfor du får opsætning af konteringssporing samt test af dette meget billigt.

Ecommerce sporing

Opsætning af konverteringssporing i Google- og Facebook Ads
2495 kr.

Kontaktformular sporing

Sporing af konverteringer på op til 3 formularer
1495 kr.

Mere end blot købssporing

Du kan og bør faktisk spore på langt flere handlinger på din hjemmeside. Du kan spore på hvor mange kliks du har fået på en given knap, hvor mange gange din kontaktformular er blevet udfyldt og meget mere. Formålet med at sporing på handlingerne, bør naturligvis være at udføre en mere effektiv optimering efterfølgende. Derfor vil behovet for sporing være individuelt fra kunde til kunde.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bør spore på i lige præcis dit tilfælde, er du velkommen til at kontakte os til en snak omkring din hjemmeside.

Hvad er en konvertering?

En konvertering er når en besøgende på din hjemmeside eller webshop, udfører en bestemt handling, som skaber værdi for dit firma. Det kan altså være et køb på en webshop, tilmelding til dit nyhedsbrev, udfyldelse af en kontaktformular, besøg på en bestemt underside osv.