Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering eller SEO er den praksis indenfor web-verdenen, som har til formål, at få en hjemmeside, webshop eller blog til, at rangere bedst muligt i søgemaskiner som Google. SEO-arbejde består grundlæggende af to dele; onpage-SEO og offpage-SEO, som er tæt forbundne synergisk med hinanden.

Onpage SEO refererer til det arbejde, som foregår direkte på dit websted, mens offpage refererer til det arbejde, som retter sig udad mod omverdenen.

Arbejdet med SEO er altid en ongoing proces der handler om, at ‘kravle op ad stigen’ i søgemaskinerne, samt at vedligeholde de opnåede placeringer. SEO-arbejde kræver vedholdenhed og tålmodighed, da de gode resultater, som oftest først viser sig på længere sigt og kan således ikke måles med det samme.

Linkbuilding priser

SEO:

Søgemaskineoptimering der virker

Vi er altid ajour med Googles ranking algoritme – og vi ved hvad der virker!

Hos os får du en naturlig linkprofilgodt content og en lyn hurtig hjemmeside.
Vi dækker med andre ord alle aspekter inden for søgemaskineoptimering.

Kontakt os

Hvordan laver vi SEO?

SEO er en ongoing process og ikke noget der er færdig på en dag. Der skal kontinuerligt arbejdes med at forbedre din hjemmesides autoritet, indholdet på siden og implementere nye tekniske tiltag, som alt sammen vil få dig til, at komme til tops på Google.

Søgemaskineoptimering er en mere bæredygtig markedsføring end fx ads, i den forstand at, når du har opnået dine placeringer i søgemaskinerne og stopper med at betale til dit SEO-bureau, så vil du stadig ligge på samme placeringer. Dette lige indtil dine konkurrenter sætter ind på det samme søgeord og vipper dig af pinden. Du bør derfor aldrig stoppe helt med at beskæftige dig med SEO, hvis det skal være en af dine primære markedsføringskanaler.

Hos Kreer arbejder vi altid ud fra 3 faser:

 1. Teknisk SEO: I første fase sørger vi for at din hjemmeside fungerer optimalt for dine besøgende (og Google). Her skal der laves et grundigt tjek af sidens hastighed, schema markup, redirects og mange flere parametrer, som alle spiller ind, når Google skal bestemme hvordan din hjemmeside, bør rangeres i deres søgemaskine. Dette er som regel en engangsydelse, som oftest alene vil resultere i markante stigninger i søgeresultaterne. Vi kan enten blot stå for den tekniske analyse af sitet, eller både analyse og implementering, hvis du ikke allerede har et webbureau du ønsker at bruge.
 2. Indhold: Indholdet på din hjemmeside er vigtigt for at Google kan forstå hvad din hjemmeside handler om, og derigennem placere din hjemmeside på de rigtige søgninger. Indholdsdelen kan du enten selv stå for, eller du kan vælge at få en af vores dygtige tekstforfattere til at hjælpe dig på vej. Ligegyldigt hvad er det vigtigt at have en contentplan, så du ved præcis hvilke ord der bør fokuseres på, og hvilke sider der skal rangere på den givne søgeterm.
 3. Autoritet: Arbejdet med din hjemmesides autoritet kaldes også for linkbuilding, og handler om at øge din autoritet i Googles øjne. Autoriteten skabes igennem indgående links fra andre hjemmesider, og vil være med til at placere din hjemmeside højere i Google. Dette vil ofte være et kontinuerligt arbejde, da arbejdet med autoritet i stor grad handler om naturlighed.

Inklusiv:

Søgeordsanalyse

Ram de rigtige keywords!
Når du tegner et linkbuilding-abonnement hos os, udfører vi en grundig søgeordsanalyse, så vi sikrer, at din linkbuilding-kampagne kan betale sig.

Kontakt os
Søgeordsanalyse

Hvad koster SEO?

Det kan være tæt på umuligt, at sætte en pris på hvor meget det vil koste, at få din hjemmesides SEO optimeret nok til, at den ligger i toppen af Google på dit ønskede søgeord. Der er en række parametre der bør overvejes inden et tilbud kan gives:

 • Hvordan er konkurrencen i din niche?
 • Hvordan er indholdet på siden, og kan du selv stå for at udføre de forslag til forbedringer vi kommer med?
 • Hvordan er din linkprofil på nuværende tidspunkt?
 • Hvordan er dine placeringer?
 • Hvor hurtigt skal det gå?

Du bør kunne se de første placeringer forbedre sig inden for 3 måneder efter påbegyndt SEO. Herefter tager vi ofte stilling til om der skal skrues op eller ned for dit budget. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO har til formål, at gøre en hjemmeside eller webshop mere læsbar for Google og andre søgemaskiner. Denne praksis dækker over alt fra opsætning af korrekte redirects til at undgå dublicate content. Hos Kreer er vi eksperter i teknisk SEO og kan hurtigt og effektivt hjælpe dig i mål, så du kan begynde at se nye gode resultater på din virksomheds bundlinje.

Hvilken betydning har engagement for SEO?

Engagement er en paraplybetegnelse som dækker over bl.a. pogo sticking, sidevisninger pr. besøgende, brand-søgninger mm. Dine brugeres engagement er en vigtig del af din SEO, da engagement i større grad får indflydelse på resultaterne i søgemaskinerne. Google bruger ikke dine tal fra Analytics til disse målinger, men istedet data fra Googles egen søgemaskine, toolbar og browser.

Ønsker du selv at komme i gang med SEO?

Der findes rigtig mange gode guides på internettet, som viser dig, hvordan du selv laver basic SEO, blandt andet denne guide fra Google. Det du skal være opmærksom på i arbejdet med SEO er, at søgemaskinerne ikke altid spiller med åbne kort, da de ikke ønsker at blive manipuleret med. Google ønsker fx ikke at man arbejder med linkbuilding, da det er deres helt store akilleshæl (som de trods alt ikke vil undvære i deres algoritme).

Vi laver tit arbejde, hvor de selv står for dele af SEOen, og hvor vi bistår til sparring og vejledning samt de mere tekniske og analytiske dele af processen.

Hvad er en søgeordsanalyse?

En søgeordsanalyse består i at finde de specifikke søgeord, som dine potentielle besøgende og kunder bruger. Disse keywords har til formål, at afgrænse præcis hvilke søgeord der skal arbejdes med, så der kan skabes mere organisk trafik, bedre placeringer i Google og opnås flere salg på din hjemmeside eller webshop. Søgeordene vurderes og vælges ud fra konkurrence kontra søgevolume.

Hvor vigtigt er indhold i forhold til SEO?

Indholdet på din hjemmeside er muligvis din sides vigtigste komponent. Det er vigtigt, at der er den rette mængde tekst og at disse har en høj relevans og fyldestgørenhed. Uden et SEO-venligt indhold vil din hjemmeside have svært ved at opnå og fastholde gode placeringer i SERP. Både dine besøgende og selve søgemaskinerne har brug for, at vide hvad din side handler om og det hjælper vi dig gerne med.

Er linkbuilding vigtigt for at få bedre placeringer?

Linkbuilding er den praksis, som sætter din hjemmeside eller webshop på verdenskortet. Med et linkbuilding abonnement hos Kreer opnår du, at eksterne links peger ind til din hjemmeside og det er en af SEO verdenens absolut vigtigste faktorer. I Googles øjne bliver links anset som anbefalinger. De sider med flest anbefalinger fra andre sider, er mere troværdige og autoritære i søgemaskinernes øjne end sider med ingen eller færre links. Dermed har de hjemmesider med mange indgående links større chancer for at ligge i toppen af søgeresultaterne i Google.

Hvor mange faktorer spiller ind i ens placeringer på Google?

Der er over 200 faktorer, som spiller ind i arbejdet med SEO. Det er derfor vigtigt at man ligger sin energi de rigtige steder, så resultaterne bliver større. SearchEngineLand har lavet et periodisk system, som viser de forskellige faktorer, og rangerer dem efter hvor stor indflydelse de generelt har for din SEO.

SEO rapport

Gennemsigtighed:

SEO-rapport hver måned

 • Rank tracking
 • Liste over skabte links
 • Google Analytics stats
 • Synlighedskurve
Kontakt os

Vidste du at...

93% af ALLE online oplevelser begynder med en søgning i fx Google! Hvad F%&# venter du på?

 
 

Sidst opdateret