M

Kontakt os og få et godt tilbud

Ring
+45 42 42 79 26

 
Skriv
hej@kreer.dk

Følg os på:
Li        Fb

Søgemaskineoptimering (SEO)

Hvad er SEO?

Søgemaskineoptimering, eller SEO, er den praksis indenfor web-verdenen, som har til formål, at få en hjemmeside, webshop eller blog til, at rangere bedst muligt i søgemaskiner som Google. SEO-arbejde består grundlæggende af to dele; onpage-SEO og offpage-SEO, som er tæt forbundne synergisk med hinanden. Onpage SEO refererer til SEO-arbejde, som foregår direkte på dit websted, mens offpage SEO refererer til SEO-arbejde, som retter sig udad mod omverdenen, heriblandt linkbuilding. Arbejdet med SEO er altid en ongoing proces der handler om, at ‘kravle op ad stigen’ i søgemaskinerne, samt at vedligeholde de opnåede placeringer. SEO-arbejde kræver vedholdenhed og tålmodighed, da de gode resultater, som oftest først viser sig på længere sigt og kan således ikke måles med det samme.

Hvorfor vælge os?

SEO er til dig, der ønsker at få mere organisk trafik på din hjemmeside, webshop eller blog. Flere besøgende betyder øget synlighed og styrke til dit brand. SEO bør derfor altid indtænkes, som et vigtigt led i din markedsføringsstrategi hvis der ønskes et større online kundeflow og mere salg. Hos Kreer får du professionel vejledning og kompetent SEO-hjælp. Vi foretager al onpage SEO inhouse hos vores kvalificerede team. Al offpage SEO håndteres med med øje for din linkprofils naturlighed. Således skaber vi de bedst mulige placeringer i Google for dig. Hver måned modtager du en SEO-rapport med dokumentation for vores arbejde. Vi er altid skarpe på SEO-branchens nyeste trends og vibrationer. Overlad derfor trygt SEO-arbejdet til Kreer så vi kan gøre det vi er bedst til, mens du fokuserer på dit.

SEO Priser

Hvad koster SEO? Det kan være tæt på umuligt, at sætte en pris på hvor meget det vil koste, at få din hjemmesides SEO optimeret nok til, at den ligger i toppen af Google på dit ønskede søgeord. Der er en række parametre der bør overvejes inden et tilbud kan gives:

  • Hvordan er konkurrencen i din niche?
  • Hvordan er indholdet på siden, og kan du selv stå for at udføre de forslag til forbedringer vi kommer med?
  • Hvordan er din linkprofil på nuværende tidspunkt?
  • Hvordan er dine placeringer?
  • Hvor hurtigt skal det gå?

Du bør kunne se de første placeringer forbedre sig inden for 3 måneder efter påbegyndt SEO. Herefter tager vi ofte stilling til om der skal skrues op eller ned for dit budget. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Onpage SEO

SEO er til dig, der ønsker at få mere organisk trafik på din hjemmeside, webshop eller blog. Flere besøgende betyder øget synlighed og styrke til dit brand.

Offpage SEO

SEO er til dig, der ønsker at få mere organisk trafik på din hjemmeside, webshop eller blog. Flere besøgende betyder øget synlighed og styrke til dit brand.

Kontakt os, og hør hvad vi kan gøre for dig!

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse består i at finde de specifikke søgeord, som dine potentielle besøgende og kunder bruger. Disse keywords har til formål, at afgrænse præcis hvilke søgeord der skal arbejdes med, så der kan skabes mere organisk trafik, bedre placeringer i Google og opnås flere salg på din hjemmeside eller webshop. Søgeordene vurderes og vælges ud fra konkurrence kontra søgevolume.

Teknisk SEO

Teknisk SEO har til formål, at gøre en hjemmeside eller webshop mere læsbar for Google og andre søgemaskiner. Denne praksis dækker over alt fra opsætning af korrekte redirects til at undgå dublicate content. Hos Kreer er vi eksperter i teknisk SEO og kan hurtigt og effektivt hjælpe dig i mål, så du kan begynde at se nye gode resultater på din virksomheds bundlinje.

Indhold

Indholdet på din hjemmeside er muligvis din sides vigtigste komponent. Det er vigtigt, at der er den rette mængde tekst og at disse har en høj relevans og fyldestgørenhed. Uden et SEO-venligt indhold vil din hjemmeside have svært ved at opnå og fastholde gode placeringer i SERP. Både dine besøgende og selve søgemaskinerne har brug for, at vide hvad din side handler om og det hjælper vi dig gerne med.

Linkbuilding

Linkbuilding er den praksis, som sætter din hjemmeside eller webshop på verdenskortet. Med et linkbuilding abonnement hos Kreer opnår du, at eksterne links peger ind til din hjemmeside og det er en af SEO verdenens absolut vigtigste faktorer. I Googles øjne bliver links anset som anbefalinger. De sider med flest anbefalinger fra andre sider, er mere troværdige og autoritære i søgemaskinernes øjne end sider med ingen eller færre links. Dermed har de hjemmesider med mange indgående links større chancer for at ligge i toppen af søgeresultaterne i Google.

SoMe & Remarketing

I takt med sociale mediers stormfulde frembrud, har marketingverdenen fået nye græsmarker. Det er godt nyt for dig, som ønsker at brede dit markedsføringsfelt ud på nye digitale kanaler. Hos Kreer arbejder vi i særlig høj grad med remarketing, som kombineres med SEO. Vi opsætter Google- og Facebook pixels og kan herigennem målrette al fremtidig markedsføring mod relevante potentielle kunder, som allerede har vist interesse. Lær mere om vores arbejde med SoMe marketing og remarketing her.

Engagement

Engagement er en paraplybetegnelse som dækker over bl.a. pogo sticking, sidevisninger pr. besøgende, brand-søgninger mm. Dine brugeres engagement er en vigtig del af din SEO, da engagement i større grad får indflydelse på resultaterne i søgemaskinerne. Google bruger ikke dine tal fra Analytics til disse målinger, men istedet data fra Googles egen søgemaskine, toolbar og browser.

Fokusér din SEO

Der er over 200 faktorer, som spiller ind i arbejdet med SEO. Det er derfor vigtigt at man ligger sin energi de rigtige steder, så resultaterne bliver større. SearchEngineLand har lavet et periodisk system, som viser de forskellige faktorer, og rangerer dem efter hvor stor indflydelse de generelt har for din SEO.

SEO - Periodisk system