SEO

Med et SEO-abonnement hos Kreer hjælper vi din virksomhed op ad trappen. Vi klatrer trinene for dig så du får generet mere organisk trafik på din hjemmeside.

Hvad betyder SEO?

SEO står for “search engine optimization”, eller på dansk ”søgemaskineoptimering”. SEO er opgaven hvori der skaffes organisk, gratis og naturlig trafik til en hjemmeside.

Alle de store søgemaskiner har organiske søgeresultater, hvor hjemmesidens indlæg, videoer, billeder mm. bliver vist. Disse bliver rangeret efter hvad søgemaskinen anser for værende mest relevant for den enkelte bruger.

 

Hvordan opnår man bedre placeringer i Google?

Det er vigtigt at forstå inden man bruger penge på fx linkbuilding eller andet SEO arbejde, at der ikke er nogen som kan garantere en organisk placering. Det er udelukkende Google, Bing og de andre søgemaskiners algoritmer som bestemmer hvordan de rangerer hjemmesider. Når det er sagt er der gennem en lang årrække foretaget en del tests, som viser hvad man får mest ud af at arbejde med.

Nedenfor kan du se en liste over de vigtigste elementer indenfor SEO. Vi arbejder aktivt med alle disse punkter, og sidder klar til at hjælpe din virksomhed med bedre resultater for trafik og dermed et øget kundeflow. 

SEO

Kontakt os og få en uforpligtende snak

Indhold & brugervenlighed

En hjemmesides indhold på den enkelte landingsside har allerede nu stor indflydelse for hvordan ens hjemmeside ligger på det pågældende ord i SERP (Search Engine Results Pages). Vi vurderer at denne indflydelse kun vil blive større med tiden, hvorfor det giver god mening at optimere ens landingssider således at pogosticking formindskes og konvertering forøges. Herudover er det også vigtigt at ens landingssider indeholder nok tekst, så søgemaskinerne vurderer at siden har nok indhold til at være relevant for brugeren. En god fingerregel her er minimum 500 ord og gerne mere – indholdet skal dog være af en sådan kvalitet og relevans at brugeren rent faktisk læser teksten.

 

Teknisk SEO

Inden vi påbegynder linkbuilding er det vigtigt at siden er i top form rent teknisk. Det kan være svært at se med det blotte øje om siden fejler noget, da der her er tale forskellige typer for redirects, gensidig pegning af sprogversioner, canonical tags, døde sider, dublikerede indhold mm. Alt dette vil vi udfærdige i en rapport til Jer, hvorefter vi kan være behjælpelige med at implementere forbedringerne. I kan også selv stå for implementeringerne, vi anbefaler dog at have os med på sidelinjen så vi hele tiden er opmærksomme på om alt er opsat korrekt.

 

Linkbuilding

Linkbuilding vil i starten af samarbejdet foregå via. outreach. På denne måde sikrer vi at I har så mange som muligt af de links som jeres konkurrenter har.
Senere hen i processen vil links blive oprettet igennem relevante artikler, som omhandler det emne i ønsker at optimere imod.
Vi sletter ikke links eller artikler efter endt samarbejde.